דרוש מידע מבחן אמיר"ם

• הוסף לסימניות
שלום,
אני אמורה לעשות מבחן אמיר"ם בשנה הבאה אי"ה,
ואני מעוניינת להתחיל להתכונן וללמוד אליו כבר מעכשיו ע"מ לעבור אותו בציון גבוה ככל האפשר.

האם יש חומרי לימוד/אתרים שאוכל להעזר בהם והם יביאו אותי לרמה גבוהה?
באילו נושאים כדאי להתמקד?
לאיזה רמה בערך צריך להגיע ע"מ לקבל בו ציון טוב?

אשמח לקבל מעט הכוונה בנושא.

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה ובאמת כדאי ללמוד כמה שיותר מוקדם .
יש ערכת ספרים ומילון של פסיכו לאמירם שמאוד עוזר הקישור לאתר-http://psycho.co.il/shop/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%9D.aspx
אני למדתי המון זמן לפני המבחן. מהספרים האלו ושירים סרטים וספרים בלי תרגום שמאוד מכניס לקטע והמון מילים לראש שזה הכי חשוב!
ב''ה קיבלתי ציון ממש טוב
לאיזה רמה בערך צריך להגיע ע"מ לקבל בו ציון טוב?
יש טבלה מסודרת לפי רמות וציונים בגדול מעל 100 זה כבר רמה גבוהה
מעל 134 זה פטור מקורסי אנגלית
ומעל 120 זה רק קורס אחד שלזה צריך ללמוד המון ולהגיע לרמה של להבין אנגלית פרפקט.

• הוסף לסימניות
בגדול - להתכונן כמו לאנגלית בפסיכומטרי.
למיטב זכרוני המבחן מחולק להבנה של אוצ"מ, הבנה של תחביר, וקטעי הבנת הנקרא. אם יש לך אפשרות להשיג כמה ספרי לימוד של חברות שונות שמכינות לפסיכומטרי זה יכול להועיל מאד. כנ"ל ללמוד אוצר מילים באתרים כמו ניב רווח וכדומה. להתמקד בזיהוי של המילה מתוך הכתוב ופחות הבנת הנשמע.
להתמקד בהבנה של קשרים תחביריים. לקרוא המון, קטעי מידע בעיקר אבל גם סיפורת זה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה