כללי מבחן אסוסיאציות

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקוח ביקש ממני שאבנה בשבילו לוגו.
אשמח לשמוע מהגולשים היקרים מה ׳מריח׳ לכם הלוגו? האם תשייכו אותו לתחום מסויים? וכו׳ וכו׳
צפה בקובץ המצורף 223472

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 5775‏.05‏.01 ב‏.06.22.07 אחה״צ.png
    KB 18.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מזכיר משהו שקיים בשוק כבר
אולי של מסורת אומנות בעור

• הוסף לסימניות
האסוציאציה שעלתה לי: מיקוד בעולם הצילום.

• הוסף לסימניות
הזכיר לי קצת את ה'ל' של לימודי נהיגה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפילין

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים עד כה. עזרתם לי מאוד להתמקד ולהתקדם.
אשמח לעוד תגובות...

• הוסף לסימניות
גם לי נראה הוצאת ספרי קודש.
(ואת הלוגו של גרפיקנער...)

• הוסף לסימניות
מפריע שהפונט מנוגד לעיטור.
זה מבלבל

• הוסף לסימניות
יא
רק אני חשבתי שזה איזה מבוך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1503469:
מפריע שהפונט מנוגד לעיטור.
זה מבלבל

מה פירוש ״מנוגד לעיטור״?
אשמח להרחבה!

• הוסף לסימניות
נראה גם מוצרי עור (כמו מילר, עורגינל, רובר, וכו.....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1503499:
מה פירוש ״מנוגד לעיטור״?
אשמח להרחבה!

גם לי זה הפריע.

האות סריפית ומשדרת, כמו שאמרו - קודש, עור, אומנות יהודית וכדו',
והמסגרת חלקה ומעוגלת, בעלת מראה יותר הייטקי וחדשני.
(ובגלל זה הויזואל הזה משדר לחלק ספרים וקודש - בגלל האות, ולחלק - צילום, בגלל המסגרת)

אם הויזואל קשור לעולם הספרים (משערת שכך), גם המסגרת צריכה להיות יותר סריפית ומקושטת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 100;1503869:
גם לי זה הפריע.

האות סריפית ומשדרת, כמו שאמרו - קודש, עור, אומנות יהודית וכדו',
והמסגרת חלקה ומעוגלת, בעלת מראה יותר הייטקי וחדשני.
(ובגלל זה הויזואל הזה משדר לחלק ספרים וקודש - בגלל האות, ולחלק - צילום, בגלל המסגרת)

אם הויזואל קשור לעולם הספרים (משערת שכך), גם המסגרת צריכה להיות יותר סריפית ומקושטת.

בהצלחה.

בדיוק, זאת היתה כוונתי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם, יעל100 וגרנולה, על ההכוונה המדוייקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה