מבחן בלוגיקה-האם לבטל הרשמה? דחוף!!!

• הוסף לסימניות
וגם תלוי כמה לקחת בסמסטר הקודם, לפעמים יש שאריות כמו מועד ב' שכבר נכנס ממש עמוק לסמסטר קיץ
תודה, לא חשבתי על זה
סמסטר הבא אני לוקחת חדו"א ב' וג'אוה ב', (+קורס נוסף)
אז מסתבר שארצה גם מועד ב' (אפ' לשיפור ציון).. וזה באמצע סמסטר קיץ

• הוסף לסימניות
תודה, לא חשבתי על זה
סמסטר הבא אני לוקחת חדו"א ב' וג'אוה ב', (+קורס נוסף)
אז מסתבר שארצה גם מועד ב' (אפ' לשיפור ציון).. וזה באמצע סמסטר קיץ
וואו ממש קשוח... בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי אפילו 2 עם אנגלית זה עמוס (אבל אפשרי)
הבחינות באנגלית הם במועדים אחרים
אפשר לבדוק לפני הרישום מהם מועדי הבחינות של הקורסים ולהרשם לקורסים שמועדי הבחינות שונים
או לקחת מראש קורס אחד כמועד ב (ממש לא מומלץ כי זה כבר לתוך סמסטר סתיו)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בקיץ 2 קורסים + אנגלית (מתקדמים ב)
באנגלית לא נכנסתי לשיעורים בכלל רק הגשתי מטלות.
ועדיין היה עמוס ממש.
לא מומלץ לקחת 3 קורסים בסמסטר קיץ.

• הוסף לסימניות
לדעתי אפילו 2 עם אנגלית זה עמוס (אבל אפשרי)
לדעתי תלוי גם אם עובדים תוך כדי. אם לא עובדים אפשר לקחת 2 קורסים+אנגלית. אני לא רואה איך זה משתלב בקיץ שכולם בחופש ורוצים לצאת לטיולים וכו', וגם עבודה וגם 2 קורסים... זה הרבה יותר מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה