המוזיקאי מרכסים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מאוד יפה!שירה שלי לשיר טוב להודות. אם תוכלו לשמוע להעיר ולהאיר, הוקלט בקיובייס בלי תיקונים וקולות שניים וכו.
תודה מראש לכולם
כן, אבל זה בכוונה כמה שפחות כדיי להשמיע כמה שיותר טבעי.מאוד יפה!
הייתי אומרת לשים אפקט ולהוריד עוצמה [יש כזה דבר?]
שמעתי שוב את השיר-וכל מילה בסלע! תודה רבה! [אני מבין מה מדובר כי למדתי קצת פיתוח קול]ראשית יש לך צבע קול יפיפה, אאוטפוט מצוין, וסלסולים יפים שאתה יודע לעשות- מתנת אלוקים.
יש לי המלצות קטנות ומשדרגות לַפְּעָמים הבאות לתועלת בלבד, (ולא ממקום של ביקורת בכלל!!!)
בסך הכול לטעמי יש לך כיוון מעולה, קול מדהים ואתה יכול להגיע רחוק בעזרת ה'.
- להדגיש את האות ה- כמו במילה להודות ולה'- הה' נשמעת גרונית והיא צריכה להשמע עם אוויר. מקווה שאתה מבין למה כוונתי.
- דיקציה ברורה- שזה אומר לא לפחד לפתוח יותר את הפה שהמילים יהיו יותר מובנות וברורות.
- להדגיש את האותיות כולן וגם את הסופיות שיישמעו נכונות- למשל המילה ולזמר- שים לב שאת הר' לא כל כך שומעים וזה חסר או המילה עליון- הן לא נשמעת כל כך.
- אגב לדעתי בהתחלה אפשר להוריד את הרעש של פתיחת הפה- לפני התחלת השיר. ייתן יותר נקיות ויופי.
תודה רבה! אשתדל להשתפר. לגביי ה"חזני" יש בזה בעיה [זה הקול שלי בגבוהים].השירה יפה יש לך צבע קול יפה. אך אתה משלב בעליה קצת גוון חזני. בנוסף משכי הזמן צריכים להיות בסיומות יותר ממושכים. עוד נקודה חשובה חסר לטעמי קצת עשירות בטכניקה הווקאלית.
.(אני עוסק בשירה וכותב מנסיון ולמידה.)
אגב- "להגיד" בלא ו' החיבור. וכמו כן מצטרף למגיב הקודם לגבי עניין הדיקציה.
אבי.
אשמח לתגובה בנושאתודה לכולם על הכל! אני יעלה שיר שהלחנתי וכתבתי [וכמובן ניגנתי ושרתי]
זו סקיצה ראשונית כך שהפלייבק צריך עוד המון תיקונים. אשמח לשמוע חוות דעת בעיקר על הלחן והכתיבה. תודה מראש לכולכם [אני שר בשמחות בית השואבה כבר כמה שנים אבל לא יותר מזה, בכל זאת אני עוד לא ישיבה גדולה![]()
לא יורד ליתודה לכולם על הכל! אני יעלה שיר שהלחנתי וכתבתי [וכמובן ניגנתי ושרתי]
זו סקיצה ראשונית כך שהפלייבק צריך עוד המון תיקונים. אשמח לשמוע חוות דעת בעיקר על הלחן והכתיבה. תודה מראש לכולכם [אני שר בשמחות בית השואבה כבר כמה שנים אבל לא יותר מזה, בכל זאת אני עוד לא ישיבה גדולה![]()
? לי ירד. יעזור לעלות שוב?לא יורד לי
אולי? לי ירד. יעזור לעלות שוב?
בבקשהנשמח לדוגמא מהנ''ל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים