עזרה מבחן תאוריה איך אפשר לעבור? איפה לומדים? התשובות במבחנים באתר נוהג

• הוסף לסימניות
אני מנסה ללמוד ועושה מבחנים באתר נוהג
התשובה תמיד שגויה

כאן התשובה שלהם היא:
1747758764684.png

וכאן התשובה הזאת לא נכונה....

1747758890633.png

כשבחרתי את השובה הזאת זה לא נכון...
מה שאני אבחר, זה לא יהיה נכון

קבצים מצורפים

• 1747759105355.png
    1747759105355.png
    KB 69 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
יש חובה לתת זכות קדימה
אין שום חובה לעצור (ואפילו כתוב שלא לעצור) מלבד אם יש תמרור עצור

• הוסף לסימניות
אני מנסה ללמוד
לא הבנתי מה הנושא?
אתה רוצה לעשות תיאוריה ?
מה הבעיה ?
תשאיל מאיזשהוא מכר \ חבר \ ידיד של ידיד את הספר תחרוש אותו ותבחן

אם אתה עושה כך אתה עובר 100% בפעם הראשונה

וזה מומלץ לדעתי יותר מתירגול
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי 10 תרגולים בלי ללמוד לפני זה כלום 4 נפלתי 6 הצלחתי
נגשתי לתאוריה ועברתי בפעם הראשונה על הקסקס (עוד תשובה אחת לא נכונה לא הייתי עובר)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי 10 תרגולים בלי ללמוד לפני זה כלום 4 נפלתי 6 הצלחתי
נגשתי לתאוריה ועברתי בפעם הראשונה על הקסקס (עוד תשובה אחת לא נכונה לא הייתי עובר)
ואתה באמת ממליץ לכל אחד לעשות ככה ?

אתה בא לומר שאתה באמת יודע את כל התמרורים ?

אני מכיר הרבה חברה כמוך עם רישיון 3 שנים שלא יודעים אפילו מה ההבדל בין תמרור עצור לתמרור תן זכות קדימה כי הם פשוט עברו תאוריה הם לא יודעים תאוריה וזה חבל על החיים שלהם ושל הסובבים אותם

• הוסף לסימניות
ואתה באמת ממליץ לכל אחד לעשות ככה ?

אתה בא לומר שאתה באמת יודע את כל התמרורים ?

אני מכיר הרבה חברה כמוך עם רישיון 3 שנים שלא יודעים אפילו מה ההבדל בין תמרור עצור לתמרור תן זכות קדימה כי הם פשוט עברו תאוריה הם לא יודעים תאוריה וזה חבל על החיים שלהם ושל הסובבים אותם
אתה רוצה לבחון אותי ???

לא בהכרח ממליץ לעשות ככה - כל אחד והראש שלו
אבל בדרך כלל בלימוד נהיגה המורה יעצור אותך על אי התייחסות נכונה לתמרור
חוץ אם המורה הוא גם אחד שלא מעניין אותו
לי היה מורה רציני ולמדתי הכל גם 2 הטסטים שלא עברתי זה לא היה תוצאה של אי הבנת התמרור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה