שימי לב שאם את תלמידת תיכון שעושים בו תיל לא תוכלי להיבחן שוב בסמינר, כי אפשר להיבחן במבחן תיל רק פעם ב5 חודשים אאל"ט. (יש כאלו שמשנה להן...)דחוףףף
איפה אפשר לעשות מבחן תיל חוץ מהכוון?
תודה רבה מראש!
תודה!שימי לב שאם את תלמידת תיכון שעושים בו תיל לא תוכלי להיבחן שוב בסמינר, כי אפשר להיבחן במבחן תיל רק פעם ב5 חודשים אאל"ט. (יש כאלו שמשנה להן...)
נראה לי שאפשר לעשות ישר במכון תיל.
יש תיכונים שדורשים את זה בשביל להתקבל לסמינר, כך שאם יש סיכוי שתמשיכי שם תשקלי את זה שוב.תודה!
אבל אני לא רוצה לעשות דרך התיכון...
לכם אני מחפשת מקום אחר שאפשר לעשות בו...
אפשר לעשות מבחן פיל"ת, שזה מקביל לתיל אבל מחברה אחרת, ובכך לפתור את הבעיה.יש תיכונים שדורשים את זה בשביל להתקבל לסמינר, כך שאם יש סיכוי שתמשיכי שם תשקלי את זה שוב.
הסמינרים מאוד לא אוהבים שלא עושים דרכם.
וגם אדם מילוא.אפשר לעשות מבחן פיל"ת, שזה מקביל לתיל אבל מחברה אחרת, ובכך לפתור את הבעיה.
אפשר לעשות מבחן פיל"ת, שזה מקביל לתיל אבל מחברה אחרת, ובכך לפתור את הבעיה.
תודה רבה!!!וגם אדם מילוא.
שניהם נחשבים ליותר מתיל.תודה רבה!!!
איפה אפשר לעשות אותם?
הם ברמה של תיל?
מרכז כיוון מקבל מעל גיל 18, למיטב ידיעתי.שניהם נחשבים ליותר מתיל.
בעיקרון במרכז כיוון או קרן קמ"ח אבל הם לא מקבלים בנות בי"ב...
זה חלקי.מבחן תי"ל שעושים בסמינר זה הדבר האמיתי או חיקוי?
אני חושבת שבנות י"ב שאין להם המשך אחרי התיכון הם כן מקבלים, גם אם הם עדיין מתחת 18, וכן שהם לא מקבלים מעל 18 אם יש המשך.מרכז כיוון מקבל מעל גיל 18, למיטב ידיעתי.
הם חייבים לקבל גם אם פחות מתחשק להם, הם גוף ממשלתי.אני חושבת שבנות י"ב שאין להם המשך אחרי התיכון הם כן מקבלים, גם אם הם עדיין מתחת 18, וכן שהם לא מקבלים מעל 18 אם יש המשך.
בררתי עכשיו וזה כמעט כמו שכתבתיהם חייבים לקבל גם אם פחות מתחשק להם, הם גוף ממשלתי.
זה האמיתי, עם קצת התאמות שנעשו עם אנשי מקצוע כך שיתאימו לסמינרים.מבחן תי"ל שעושים בסמינר זה הדבר האמיתי או חיקוי?
מה שידוע לי, ממקורות מאד מהימנים - ההתאמות באות לידי ביטוי בכך שנבדקת רק התאמה של מקצועות הנלמדים בסמינר, ולא נבדקת התאמה למקצועות אחרים.זה האמיתי, עם קצת התאמות שנעשו עם אנשי מקצוע כך שיתאימו לסמינרים.
נכון.מה שידוע לי, ממקורות מאד מהימנים - ההתאמות באות לידי ביטוי בכך שנבדקת רק התאמה של מקצועות הנלמדים בסמינר, ולא נבדקת התאמה למקצועות אחרים.
פרטי בתשלום מלא אפשר לעשות תמיד.אז תכלס רק מעל גיל 18 אפשר לעשות מבחן תיל וכו???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים