- הוסף לסימניות
אני קיבלתי 111 ולא עשיתי את כל השאלות של הקוביה, כי לא כל כך הבנתי מה השאלה. אז כנראה שאפשר לקבל אפילו יותר.גם אני קבלתי כך, ולדעתי לא היו לי טעויות.
מישהו קבל יותר?
אני קיבלתי 111 ולא עשיתי את כל השאלות של הקוביה, כי לא כל כך הבנתי מה השאלה. אז כנראה שאפשר לקבל אפילו יותר.גם אני קבלתי כך, ולדעתי לא היו לי טעויות.
מישהו קבל יותר?
פו, המינגווי, לונדון ודפו היו סופרים. כמדומני שאדמס לא היה סופר.צפה בקובץ המצורף 534467
מי יכול להשכיל אותי בעניין?
תודה,פו, המינגווי, לונדון ודפו היו סופרים. כמדומני שאדמס לא היה סופר.
גם לא הבנתי את השאלות של הקובייה, אבל הוא לא נתן לסיים בלי לענות על הכל אז סתם עניתי וכנראה השפיע על התוצאה...אני קיבלתי 111 ולא עשיתי את כל השאלות של הקוביה, כי לא כל כך הבנתי מה השאלה. אז כנראה שאפשר לקבל אפילו יותר.
לכל קוביה מהשאלות צריך למצוא את הקוביה המתאימה לה, שמוצגת מזווית אחרת.גם לא הבנתי את השאלות של הקובייה, אבל הוא לא נתן לסיים בלי לענות על הכל אז סתם עניתי וכנראה השפיע על התוצאה...
למשחקי המלים יכולות להיות תוצאות שונות, ועם זה נכונות: עתיק-קפה, ברז-זמר, פנס-סנאיצפה בקובץ המצורף 534508
והתוצאה 111
הקרפיון יוצא דופן - הוא דג של מים מתוקים והשאר של מים מלוחים.
למשחקי המלים יכולות להיות תוצאות שונות, ועם זה נכונות: עתיק-קפה, ברז-זמר, פנס-סנאי
חשבתי שהלוויתן הוא היונק היחיד מבינהם.הקרפיון יוצא דופן - הוא דג של מים מתוקים והשאר של מים מלוחים.
ואני חשבתי שהכריש הוא הטורף היחידי...חשבתי שהלוויתן הוא היונק היחיד מבינהם.
גם לוויתןואני חשבתי שהכריש הוא הטורף היחידי...
יותר מזה?זאת הבעיה - אפשר למצוא יוצא דופן מכל מיני סיבות - מי אמר שמה שהם התכוונו זו התשובה הנכונה?
היתה עוד שאלה שניסוח התשובה היה מטעה או לא נכון - מי הנמוך שבחבורה של עמי ותמי. לפי הנתונים - עמי ותמי בעלי אותו הגובה הם הנמוכים, אבל בתשובות הם הופיעו בנפרד, כך שאם היית בוחר אחד מהם - זו שגיאה, ומה שנשאר לבחור זה 'אין פתרון', אבל זה לא נכון - יש פתרון, אלא שהוא לא נתון באופציות לבחירה.
בקיצור - נא להתעודד, גם זה מבחן בלוף כמו הקודם...
נראה שהם קבעו באופן שרירותי אילו מילים נכונות, ואם לא קלעת בדיוק למה שהתכוון המשורר- תאכל אותה...
ניסית את צירופי המילים האלו, עם אותו המבחן, והתוצאה:
Your IQ test result is : 120
מ111!
בדיוק לכן לא צריך להסתמך על כאלו דברים. הם לטוב והן למוטב...נראה שהם קבעו באופן שרירותי אילו מילים נכונות, ואם לא קלעת בדיוק למה שהתכוון המשורר- תאכל אותה...
ואני חשבתי שהכריש הוא הטורף היחידי...
אמת!גם לוויתן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים