בשוני בבוני
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג מאגר שאלות / מבחנים על המסכת הנ"ל?
מוכן גם בתשלום
תודה!
מוכן גם בתשלום
תודה!
אני רוצה שאלות רק גמרא + רש"יאיזה סגנון שאלות, ועל מה?
אם אתה רוצה שאלות על גפ"ת עם רא"ש רי"ף ורמב"ם, יש לי. (זה שאלות מהכולל, לא כולל הלכה).
לדוגמא:
א. האם שוחטין - קטן, אשה, טמא, עבד, כותי ומומר, בחולין (גם שנעשו על טהרת הק') ובמוקדשין, לכתחילה ובדיעבד, ומדוע.
ב. האם שחיטת חולין וקדשים כשרה באבן ובעץ, והאם בעי' כלי, כלי שרת, וכלי יפה.
ג. האם בעי' שיהיו מומחין ומוחזקין (לכתחי' ובדי').
תודה רבה!!!!!כולל עיון הדף - כלים ללימוד התלמוד
dafyomi.co.il
מאד מאד עזר לי(לבעלי)!! יש לך הרבה זכויות!!כולל עיון הדף - כלים ללימוד התלמוד
dafyomi.co.il
תבקש במייל של @הפצת אנקי -3422973 גימייל. כל השאלות נמצאות במאגר שלו. (נכון ללפני כמה חודשים. אבל לא נראה לי שהשתנה)אפשר קישור?
לא מצאתי שם
זה תוכנה בתשלום
תודה ביקשתי כבר בעבר אבל לא התאים לי (השאלות שם)תבקש במייל של @הפצת אנקי -3422973 גימייל. כל השאלות נמצאות במאגר שלו.
האתר של מחודדים בפיך כבר מארח את תוכנת אנקי והשאלות עליה פחות יפה ממה שהיה בזמנו...
יש על נדה שם:תודה ביקשתי כבר בעבר אבל לא התאים לי (השאלות שם)
היה לי מאד מאד טוב האתר של כולל עיון הדף שזה מסודר לפי דפים והשאלות הם רק גמרא+רש"י
לא שאלותיש על נדה שם:
פה זה האינדקס על כל השסכולל עיון הדף - כלים ללימוד התלמוד
dafyomi.co.il
חומר הלימוד של כולל עיון הדף על התלמוד
www.dafyomi.co.il
יש כאן באנגלית. אפשר לנסות עם התרגום של הכרום אם כי התוצאה די משעשעת...זה אמור להיות משהו כזה
חידונים - מסכת סוכה - שאלות מסכמות
dafyomi.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים