דרוש מידע מבחני חו"ץ - סאלד

• הוסף לסימניות
כנראה מי שעשתה חוצים בעבר- זה לא מעודכן.
אחותי עשתה השנה חוצים ויש ציונים לה ולחברותיה
לי- שעשיתי לפני איזה X שנים (כן, אני קשישה...)- יש ציונים רק בבגרות בעיצוב אופנה וטקסטיל- למדתי תפירה בסמינר...

• הוסף לסימניות
הי ,אני גם קופצת כאן על הגל .
מהי שורה התחתונה של הדיון הזה ?
האם ניתן לצפות במבחני חוץ של תלמידו י"ב בסמינרים (עשו בי"א חוצים ואמרו שכבר יש תוצאות ) ?
ב"ה יש לי קוד משתמש וסיסמא גם לאתר משרד החינוך על שמי ועל שם הבת/התלמידה וכן בפורטל הורים ניסיתי ,נרשמתי קטד משתמש סיסמא והכל ..ואין שם ציונים ? בבגרויות כותבים לי שהיא לא עשתה בגרויות ובאקסטרני גם לא נותן כלום .
אם יש למישהיא מידע ,יעזר לי ביותר ובטח לעוד רבות סקרניות !!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הי ,אני גם קופצת כאן על הגל .
מהי שורה התחתונה של הדיון הזה ?
האם ניתן לצפות במבחני חוץ של תלמידו י"ב בסמינרים (עשו בי"א חוצים ואמרו שכבר יש תוצאות ) ?
ב"ה יש לי קוד משתמש וסיסמא גם לאתר משרד החינוך על שמי ועל שם הבת/התלמידה וכן בפורטל הורים ניסיתי ,נרשמתי קטד משתמש סיסמא והכל ..ואין שם ציונים ? בבגרויות כותבים לי שהיא לא עשתה בגרויות ובאקסטרני גם לא נותן כלום .
אם יש למישהיא מידע ,יעזר לי ביותר ובטח לעוד רבות סקרניות !!!
תודה רבה

זה אכן לא מומר אוטומטית
אבל מי שרוצה להשלים- מגיעה עם ציוני החוץ לאקסטרני- והם ממירים ליחידות וצריך להשלים פחות.

• הוסף לסימניות
למישהי יש קישור מעודכן?
ואיך מקבלים סיסמא

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל מידע, אם מישהי הצליחה לראות את הציונים של מבחני החוץ של שנה שעברה (יש לי קוד משתמש וסיסמא באתר של משרד החינוך)
תודה.

• הוסף לסימניות
גם אני כאן סקרנית... אולי בכל אופן יש כאן מישהי שיודעת איך ניתן לראות ציוני חוצים כי אני יודעת שישנה אפשרות כזאת רק כרגע אני לא מצליחה לראות אלא רק ציוני בגרויות.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לראות ציוני מבחנים שהיו בתש"פ?
בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
ומדגישה להם שאת לא יכולה לקבל הודעה לפלאפון, ומבקשת שישלחו לך מייל.
יבקשו ממך כזיהוי שם הורים ות.ז של אחד מהם, וכמובן גם את שלך.
תהיי מול המחשב כדי שתוכלי לאשר שהמייל הגיע.
אחרי שמגיע לך הקישור, את נכנסת בפנים, קובעת לעצמך סיסמה, ואז מקבלת מייל נוסף עם קוד זיהוי.
בסוף את נכנסת עם שניהם לאתר וראה ציונים.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
אחרי שמגיע לך הקישור, את נכנסת בפנים, קובעת לעצמך סיסמה, ואז מקבלת מייל נוסף עם קוד זיהוי.
באמת? הלך לך?

• הוסף לסימניות
כל הציונים הגיעו גם לבתי הספר?
אפשר להתקשר למורה לבקש?

• הוסף לסימניות
בדיוק היום הסתכלתי.
את מתקשרת למספר 6552*
זה בדיוק מה שעשיתי. כרגע יש לי ביד קוד משתמש וסיסמא, אבל באתר אין שום ציונים של חוצים, רק של בגרויות. אם משהי הצליחה לראות ציונים של חוצים מתש"פ, אני אשמח אם היא תעדכן איך רואים את זה.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שעשיתי. כרגע יש לי ביד קוד משתמש וסיסמא, אבל באתר אין שום ציונים של חוצים, רק של בגרויות. אם משהי הצליחה לראות ציונים של חוצים מתש"פ, אני אשמח אם היא תעדכן איך רואים את זה.
אני ראיתי ציון של חוץ בהיסטוריה. בעמוד הרגיל. היה כתוב רק עצמאי.

• הוסף לסימניות
שזה לא מבחן שלהם, אלא של החינוך העצמאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה