מידע שימושי מבחני מועצה במיסים וחשבונאות

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול אם יש אפשרות ללמוד למבחני מועצה של מיסים ב', ג' וחשבונאות באופן עצמאי.
השאלה שלי אם הדבר אופציונלי מבחינה טכנית: צריך להירשם למוסד כלשהו? ומבחינה מעשית: אפשרי ללמוד את החומר לבד?

יש לציין כי למיסים א' הצלחתי ללמוד לבד. השאלה אם למיסים ב' - הבנתי שהוא קשה. וחשבונאות - יש ספר טוב שניתן ללמוד ממנו? (טקס בוקס
זה רק למיסים...)

אשמח לעצה ממישהי שלמדה/ לומדת/ מכירה מישהי שלמדה לבד. יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
אין ספר לחשבונאות.
אשתי מלמדת מיסים וחשבונואות, לחשבונאות היא כתבה בעצמה את החומר אבל זה רק בכתב יד ולא להפצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז איך אפשר ללמוד למבחןו? אין בכלל ספרים בנושא?

את הספרים של טקס בוקס? הספרים מעולים! מסבירים מצוין. השאלה אם ניתן ללמוד מהם לבד. (את מיסים ב')
יש ספר לחשבונאות מעולה ממש. לא זוכרת את שמו אולי דוד בר

• הוסף לסימניות
לי יש ספר שקניתי לפני המבחן בחשבונאות
זה לא חומר רק כל המבחנים עם פתרונות מפורטים
מנסיון ניתן ללמוד מזה צריך המון כוח רצון ויכולת התמדה והשקעה
מיסים ב' הוא מבחן ממש קשה
אם הצלחתם ללמוד למיסים א' לבד אולי יש סיכוי
אבל זה מצריך המוןןןן זמן

אני יכולה למכור את הספר של חשבונאות

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להגיע לתעודה ביעוץ מס ללא רישום למוסד לימודים כלשהו? (אלא ע"י רישום עצמאי למבחנים?)
מענין אותי מאוד.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להגיע לתעודה ביעוץ מס ללא רישום למוסד לימודים כלשהו? (אלא ע"י רישום עצמאי למבחנים?)
מענין אותי מאוד.

הבנתי שכן. (בעבר הדבר לא היה אפשרי אבל כיום כמו שהבנתי כן אפשר)

• הוסף לסימניות
אף אחד/ת לא למד/ה את המקצוע לבד?

אשמח אפילו לעצה ממישהי שנבחנה ומכירה את החומר ותוכל להגיד לי אם אפשר/ א"א ללמוד לבד.

• הוסף לסימניות
אני למדתי
זה מאד תלו י בבנאדם
זה לא חומר קל בכלל
אבל אם את ממש חכמהתצליחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה