נכתב ע"י תא חזי;2427586:בוטיק בהתחדשות - של מה? מבינים שזה כובעים, אבל קצת יותר רמז לא יזיק.
ועוד 6 כוכבים -מה זה? למה זה? מי שרואה אפילו לא מקבל בדל בדלו של רמז במה עוסק העסק, לענ"ד.
כל השאר משהו משהו.
נכתב ע"י itzuvim;2427606:ברור שהלוגו אףפעם לא עומד בפני עצמו, או שהוא צמוד למיתוג, או שנמצא בסביבה של המותג.
הייתי מזמין אותך אלי למשרד לראות את המותג המושלם, ולהבין.[/RIGHT]
נכתב ע"י itzuvim;2427573:מבחר לוגואים בייצור ידני - אחד אחד.
תגובות, קטילות, ביקורות, צילצולים, מה שבא לכם...![]()
נכתב ע"י itzuvim;2427606:תסביר לי בבקשה מה זה הסלוגן: just do it (פשוט עשה זאת)אלי למשרד לראות את המותג המושלם, ולהבין.[/COLOR][/FONT]
נכתב ע"י אסתר10;2427757:הלוגו של ביה"ס חסידי לא שידר מספיק 'דרכי החסידות' כפי שכתוב
נכתב ע"י בונדוק;2428012:הלוגואים יפים מאד
חבל שאתה לא משתף גם בפרסומות שלך...![]()
נכתב ע"י חיים בניסטי;2428064:לוגואים מקסימים, הפיסטוקים אוירו ב-Mesh?
נכתב ע"י חיים בניסטי;2428064:לגבי המיניאטורה - נחמד שעיצבתם אייקון אחד גדול ואחד קטן כדי לבטא את הקשר לשם המותג, אך האם חשבתם לבטל את שני האייקונים, ולשים אחד מיניאטורי במקום השורוק של האות ו'? הערך של הלוגו יעלה פי כמה.
נכתב ע"י itzuvim;2428115:ברוך שכיוונת. אבל הלקוח לא הסכים.
רוצה לשכנע אותו? המספר הוא ......
נכתב ע"י חיים בניסטי;2428293:ל-90% מעיצובי הלוגואים שלי הלקוחות שלי לא מסכימים.
בהתחלה
כשאני יוצר קשר אחרי כמה חודשים להתעדכן איך הולך עם המיתוג החדש, הם מבינים איך ההחלטות המקצועיות נושאות פירות עסיסיים.
ממליץ לבוא בגישה של "הלקוח לא תמיד צודק". אחרי הכל, אנחנו רק רוצים את טובתו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים