מבחר של ידיות לארון - איפה קונים??

• הוסף לסימניות
איפה יש מבחר יפה של ידיות לארון חדר ילדים?
באזור בני ברק

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ידיות מדהימות באמת יש בשפע טוב, ברח' נפחא- דברים מדהימיםםםםם צריך להכין הרבה זמן למדידות ועיצובים...

• הוסף לסימניות
דווקא הייתי שם ולא מדי התלהבתי...
והייתי גם בפארי היה בשתיהם את אותו הסגנון
אני מחפשת מקום עם עוד מבחר יפה ובצבעים (אני צריכה אדום אטום, לב או פרח, משהו כזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1317417:
דווקא הייתי שם ולא מדי התלהבתי...
והייתי גם בפארי היה בשתיהם את אותו הסגנון
אני מחפשת מקום עם עוד מבחר יפה ובצבעים (אני צריכה אדום אטום, לב או פרח, משהו כזה)

אז בבני ברק אין...

צאי למקומות המתמחים, פתח תקוה בעיר, באזור סגולה וכל זה...

האמת, יש גם בנגריית סיני, אבל א"א לומר שזה "מבחר".

• הוסף לסימניות
את יכולה לקנות ידיות מעץ בלי צבע, ולצבוע לבד.

זה מה שאני עשיתי, ויצא מדהים.
זאת לאחר שלא מצאתי ידיות בצבע המבוקש (מג'נטה)
(צבעתי עם צבע לעץ בגוון המבוקש שקניתי בטמבור.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1317422:
את יכולה לקנות ידיות מעץ בלי צבע, ולצבוע לבד.

זה מה שאני עשיתי, ויצא מדהים.
זאת לאחר שלא מצאתי ידיות בצבע המבוקש (מג'נטה)
(צבעתי עם צבע לעץ בגוון המבוקש שקניתי בטמבור.)

אהבתי ת'רעיון
איפה קונים ידיות בלי צבע??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1317424:
אהבתי ת'רעיון
איפה קונים ידיות בלי צבע??

קניתי בשפע טוב סנטר, ונראה לי שיש להשיג גם בטמבורים הגדולים.

• הוסף לסימניות
למי את קוראת הטמבורים הגדולים

וכן מי המומחים מפתח תקווה??

(הסתכלתי באתר יעד פרזול - מומלץ??, ברור שבאתר הכל נראה יותר יפה מאשר במציאות, השאלה עד כמה)

• הוסף לסימניות
עד כמה זה מסובך או לא לצבוע את הידיות?
וכן אני לא רוצה לשלם מדי הרבה, סביבות 10-12 לידית.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש אחת שיש לה ידיות צבעוניות והיא מוכרת דרך המייל, אבל אין לי כרגע עוד פרטים. זה משהו עבודת יד אם זה רלוונטי אני אנסה לברר פרטים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1317449:
עד כמה זה מסובך או לא לצבוע את הידיות?
וכן אני לא רוצה לשלם מדי הרבה, סביבות 10-12 לידית.

עלה לי 5 ש"ח ידית, (הצבע עלה באזור ה-90 למיכל, ונשאר הרבה צבע... 30 ידיות) והצביעה היתה ממש קלה, על מנת שלא יווצרו סימני מכחול וכו'... פשוט טבלתי כל ידית במיכל הצבע והנחתי לייבוש. אי אפשר לנחש על הידיות שהן צבועות לבד...

נראה לי שיש גם בטמבורים כדוגמת פארי, המחזיקים מבחר של ידיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1317458:
אני יודעת שיש אחת שיש לה ידיות צבעוניות והיא מוכרת דרך המייל, אבל אין לי כרגע עוד פרטים. זה משהו עבודת יד אם זה רלוונטי אני אנסה לברר פרטים....

אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
יש גם באיקאה מציא'ס (סוג של 10 ידיות פלסטיק חמודות ב15 ש"ח)

• הוסף לסימניות
יש לאיקאה אפשרות לקנות דרך האינטרנט??

• הוסף לסימניות
יש את "יעד פרזול" - ניתן לקנות מהאינטרנט במחירים טובים ומגיע במהירות, יש להם ה-מ-ו-ן דוגמאות...

סתם כך, מי שמחפשת ידיות קריסטל במבחר דוגמאות וצבעים נתקלתי בקופון של 10 ש"ח לידית לעגולות ו-15 ש"ח לצורות האחרות:
(עגול שקוף/ורוד/כחול, כוכב ורוד/סגול/כחול, פרפר או פרח ורוד/סגול/שקוף, מכונית שקוף/כחול).
http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?campaignid=10462
וגם פה:
http://www.gozrim.co.il/center/2613_kokola_cristal/#

צפה בקובץ המצורף 201536

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 149.1 · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה