רוני הגדול
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
10 ביטלתי
בטוח?הרבה מהמוצרים כבר בלי הנחה
סוכר ירדה ההנחהבטוח?
איזה מוצרים?
לגמרי.הגיוני שהם ינסו לשכח את הזעם הציבורי באמצעות יצירת חגיגות מלאכותיות, אחרי שהתקשורת כבר פרסמה על הזעם ועל האשכולות בפרוג, כמעט באופן ודאי הם עוקבים כאן אחרי האשכולות.
איך מבטלים הכי פשוט ובלי לשלם על הביטול?
אין לי כח לחכות לנציגים על הקו
כנ"ל
יש אפשרות לבטל מהאתר?
יש שם רק חסימה.ביטול לא עולה כסף
שימו לב שכאן מדובר רק על חסימה
ביטול לא עולה כסף
היה אפשרות לבטל לא שליחת כרטיס חלופישימו לב שכאן מדובר רק על חסימה
אחרי זה הם שןלחים כרטיס חדש ובעלות של 15 נדמה לי
הדרך היחידה שידועה לי היא דרך הטלפון
ככל הזכור לי, אפשר לבקש לחסום בלי לשלוח כרטיס חלופי.שימו לב שכאן מדובר רק על חסימה
אחרי זה הם שןלחים כרטיס חדש ובעלות של 15 נדמה לי
הדרך היחידה שידועה לי היא דרך הטלפון
הדרך הכי קלה ששמתי לב איך להתמודד איתם זה כך: להגיד להם כשהם מתחילים לשכנע את המשפט הבא ' אני מעוניין לבטל ואני רוצה לשמוע ממך כעת שכל זמן שלא אמרתי לך מפורש שאני חוזר בי ואני לא רוצה לבטל אתה מתחייב לי שבסיום השיחה הכרטיס מתבטל' ולא לתת לו להמשיך לדבר לפני שיאשר את זה, ואז להסביר לו שגם אם השיחה מתנתקת הוא חייב לחזור אליכם תוך 5 דקות ואם לא אז לבטל את הכרטיס באופן מיידי.צריך להיות אסרטיבי ולומר בקול קר והחלטי אני מעוניין לבטל, ואין לי כרגע זמן לדבר אתכם, כי יש נציגי מכירות ממולחים שלא מאפשרים בכל מיני שיטות ותחנונים לבטל, כמראה שהמשכורת שלהם עולה משמעותית על כל אחד שהצליחו לשכנע אותו לא לבטל, ולכן לא ראיתי שאפשר לבטל באתר, כי הם שמים נציגה שמומחית בלסובב אנשים, ולכן אסור לזרום איתם, אלא לומר בקול החלטי אני מבטל את הכרטיס נקודה, לא משנה מה תבטיחי לי
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים