- הוסף לסימניות
שם, מי שלא אובססיבי לסרוק את כל מוצריו - יחכה, אוהו יחכה לבייביסיטר.באושר עד
שם, מי שלא אובססיבי לסרוק את כל מוצריו - יחכה, אוהו יחכה לבייביסיטר.באושר עד
גם ביששם, מי שלא אובססיבי לסרוק את כל מוצריו - יחכה, אוהו יחכה לבייביסיטר.
בסדר, תכלס', מלבד הבדיקות המדגמיות, אי אפשר לכתיר את הקופות העצמאיות בא''ע כמתקתקות.גם ביש
מה זה אומר "אובססיבי לסרוק"שם, מי שלא אובססיבי לסרוק את כל מוצריו - יחכה, אוהו יחכה לבייביסיטר.
אני אכן סורק את כל המוצרים שאני קונה, אבל אני זוכר הכל רק בגלל שאני אובססיבי לכך, יעידו כל התקועים על המשקלים.מה זה אומר "אובססיבי לסרוק"
אתה *אמור* לסרוק את כל המוצרים שאתה קונה
סליחה על הסטיה מהנושא המרכזי- אבל מה הכונה?מה שכן אני דווקא עשיתי עכשיו 2 כרטיסים שלהם ויש לי זכאות של 800 שקל ואח"כ אני יבטל (וכן, אל תקפצו שזה גזל, כי הם מסכימים במפורש)
אם הכוונה לכרטיס של יש אז הם אומרים שמקבלים מיד בהצטרפות 400 שח לכרטיססליחה על הסטיה מהנושא המרכזי- אבל מה הכונה?
בפתיחת כרטיס מקבלים אצלם 800 שקל?
ואח"כ אפשר לבטל מיד ללא עלות?
תודה!
ו 150 קבלתם?אחרי שעשינו את הכרטיס אמרו לנו- 150 ש"ח עכשיו והשאר רק אם אתם קונים בחודשים הראשונים מעל כמה אלף (לא זוכרת בדיוק כמה)
אני עשיתי כרטיס אשראי של יש ואפילו קניתי בו בכמה אלפי שקלים ולא קיבלתי שום הטבה, לא ראיתי שקל בחשבון.אם הכוונה לכרטיס של יש אז הם אומרים שמקבלים מיד בהצטרפות 400 שח לכרטיס
וזה שקר וכזב.
אחרי שעשינו את הכרטיס אמרו לנו- 150 ש"ח עכשיו והשאר רק אם אתם קונים בחודשים הראשונים מעל כמה אלף (לא זוכרת בדיוק כמה)
אמתסליחה על הסטיה מהנושא המרכזי- אבל מה הכונה?
בפתיחת כרטיס מקבלים אצלם 800 שקל?
ואח"כ אפשר לבטל מיד ללא עלות?
תודה!
עדיין כיף,חשוב להדגיש
ההטבות של ה150 וה250
לא ניתנות לחשבון הבנק
אלא בקנייה ביש- יורד אוטומטית הסכום.
זה בהחלט היה נחמד בזמנו, לעשות קניה יפה ולשלם עליה כמה שקלים
עדיין כיף,
כי אפשר לקנות בדיוק בסכום שנטען (עם חריגה של עד 10 שקל נניח)
ולעשות קניה בחינם,
רק שנכנסתי לאתר שלהם והיה כתוב שמדובר בהטענה של עד 325 שקל
ולא כתוב כמה,
אם אני עושה כרטיס רק בשביל זה- איך אני יודעת כמה יטען לי?
בהתחלה מקבלים מיד 150 שקל, ואם קונים ב3 החודשים הראשונים מעל 3000 שקל במצטבר אז ניתנת גם הטבה של 250, 3 חודשים זה זמן ברווח למשפחה קלאסית אפילו בלי להעביר הו"קים
ככה הסבירו לי וזה אכן עבד ולכן עשינו גם כרטיס שני (חוץ מה3000+ .הראשונים אנחנו לא נגענו בכרטיס)
אני יבטל בשמחה רבה!המצב ידוע.
ברשת "יש חסד" עלו לאחרונה המחירים בצורה דרסטית!
כמו כן ההטבות למחזיקי כרטיס האשראי כבר לא שוות את זה.
הרבה מוצרים בהנחה קבועה, כבר לא בהנחה וה'חגיגות' בוטלו.
המצב הוא בלתי נסבל ומאפשר לרשתות היקרות יותר להעלות גם כן את המחירים.
העניין מורגש בעיקר בערים בהן אין חנויות של הרשתות הגדולות, כמו מודיעין עילית.
ולכן אנו קוראים לכל מי שמחזיק בכרטיס אשראי של יש בבקשה לבטל את הכרטיס.
להפסיק לקנות שם יפגע רק בנו - אין אופציה אחרת.
אבל אולי ביטול כרטיסי האשראי יסייע בעניין.
לתשומת לב המבטלים - ניתן יהיה להמשיך בשימוש בקופות העצמאיות:
מי שמבטל את כרטיס האשראי שלהם שיכתוב פה באשכול:
* גם אני מתכנן לבטל את הכרטיס של כ.א.ל. - יש חסד
* גם אני ביטלתי את הנ"ל
תודה מראש למבטלים.
נשמח שתסייעו ותפיצו את הלינק לאשכול עם תוכן ההודעה הראשונה.
המצב ידוע.
ברשת "יש חסד" עלו לאחרונה המחירים בצורה דרסטית!
כמו כן ההטבות למחזיקי כרטיס האשראי כבר לא שוות את זה.
הרבה מוצרים בהנחה קבועה, כבר לא בהנחה וה'חגיגות' בוטלו.
המצב הוא בלתי נסבל ומאפשר לרשתות היקרות יותר להעלות גם כן את המחירים.
העניין מורגש בעיקר בערים בהן אין חנויות של הרשתות הגדולות, כמו מודיעין עילית.
ולכן אנו קוראים לכל מי שמחזיק בכרטיס אשראי של יש בבקשה לבטל את הכרטיס.
להפסיק לקנות שם יפגע רק בנו - אין אופציה אחרת.
אבל אולי ביטול כרטיסי האשראי יסייע בעניין.
לתשומת לב המבטלים - ניתן יהיה להמשיך בשימוש בקופות העצמאיות:
מצ"ב קישור לאשכול בנושא באתר פרוג:
![]()
ביקורת - מבטלים את כרטיס האשראי של יש - לא נותנים את הלחי השניה!!
המצב ידוע. ברשת "יש חסד" עלו לאחרונה המחירים בצורה דרסטית! כמו כן ההטבות למחזיקי כרטיס האשראי כבר לא שוות את זה. הרבה מוצרים בהנחה קבועה, כבר לא בהנחה וה'חגיגות' בוטלו. המצב הוא בלתי נסבל ומאפשר לרשתות היקרות יותר להעלות גם כן את המחירים. העניין מורגש בעיקר בערים בהן אין חנויות של הרשתות...www.prog.co.il
ממש לא מסובךאני יבטל בשמחה רבה!
אבל יש המלצה ספציפית לכרטיס אשראי אחר, והאם מסובך לעבור?
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים