ישראל בן צבי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כולל שופ במודיעין עילית שישיה ב 23.9ראיתי היום במכולת
שישיית שוקולד ורד הגליל 32.9
![]()
כולל שופ במודיעין עילית שישיה ב 23.9ראיתי היום במכולת
שישיית שוקולד ורד הגליל 32.9
![]()
אז למה החרם על יש?שורה תחתונה כמו יש וכולם.
כי פיטרו שם איזה מנהל,אז למה החרם על יש?
רוב הקניות במשנת יוסףבקנייה של מזון בלבד,
גם לי זה הריח כך..כי פיטרו שם איזה מנהל,
ולמנהל הזה יש קרובי משפחה וידידים.
זה יותר קשור לחברת אשראיגם לי זה הריח כך..
אני מאוד נהנה מהכרטיס אשראי של יש נותנים לי מסגרת של 40,000 ש"ח אני לוקח הלוואה בקרן הוכשטיין ונשאר לי מסגרת בכיף. בכרטיס של הבנק נתנו 5000 ואחרי תחנונים העלו לי ל 7000 מוחל טובות...
כל חברת אשראי תתן לך בכיף, לא רק יש, וכל בנק יעשה לך בעיות ככה זה עובד...גם לי זה הריח כך..
אני מאוד נהנה מהכרטיס אשראי של יש נותנים לי מסגרת של 40,000 ש"ח אני לוקח הלוואה בקרן הוכשטיין ונשאר לי מסגרת בכיף. בכרטיס של הבנק נתנו 5000 ואחרי תחנונים העלו לי ל 7000 מוחל טובות...
ולכל המחרימים, אין מה להתאכזב, זה היה צפוי חבל שלא קראתם נכון את המשחקשורה תחתונה כמו יש וכולם.
על איזה חנויות מזון זה תקף?ולבקש מהנציג שמצרף אתכם הטבה של צבירה 3% בחנויות מזון - מוגבל עד 1000 ש״ח בחודש.
סתם מענייןעד כמה ההתארגנות של הציבור לבטל את כרטיס האשראי של יש תפסה תאוצה?
תשובה לכך ניתן לראות בעיתון יתד נאמן אתמול יום שלישי בפרסום על עמוד שלם הקורא להצטרף לכרטיס אשראי של "כאל - יש" וליהנות ממגוון הטבות...
זה לא במקרה וזה רק מוכיח לנו כמה הכח שלנו -ציבור הצרכנים- גדול, ושבסופו של דבר רק בידינו לעצור את עליית המחירים בכל תחום.
זה צובר גם מהקניות של משנת יוסףרוב הקניות במשנת יוסף![]()
הם שותפים עם כא"ל בעמלות אבל בעיקר בריבית הגבוהה על ההלוואותסתם מעניין
מה הם מרוויחים מזה שאני מחזיקה את הכרטיס שלהם?
קשה לי להאמין שיש כפל מבצעים גם הנחה קבועה של 7% וגם הנחה באשראי של 7% נשמע לי לא סביר אדרבאיש לישראכרט כרטיס שנקרא "מועדון המתנדבים"
מישהוא מכיר מקרוב מה נותן ?
לפי מה שאמרה לי הנציגה תשלום בכרטיס נותן 7% הנחה בפזגז
החשבון חשמל שלי דרכם. .. כך שזה משמעותי
מישהוא מכיר מקרוב אם זה אכן כך. כי לא הסכימו לשלוח לי חומר כתוב לפני שאני מזמינה כרטיס
באתר ישראכארד אין זכר להטבה כזוקשה לי להאמין שיש כפל מבצעים גם הנחה קבועה של 7% וגם הנחה באשראי של 7% נשמע לי לא סביר אדרבא
יכול להיות שעליתם על גיים צ'יינג'ר
כרטיס אשראי יש מפרסם הרבה ביתד על הלואות.עד כמה ההתארגנות של הציבור לבטל את כרטיס האשראי של יש תפסה תאוצה?
תשובה לכך ניתן לראות בעיתון יתד נאמן אתמול יום שלישי בפרסום על עמוד שלם הקורא להצטרף לכרטיס אשראי של "כאל - יש" וליהנות ממגוון הטבות...
זה לא במקרה וזה רק מוכיח לנו כמה הכח שלנו -ציבור הצרכנים- גדול, ושבסופו של דבר רק בידינו לעצור את עליית המחירים בכל תחום.
לא ברור לי הטעם בזלזול הגדול במאות משתמשים שחושבים אחרת ממך, תגובה ממש מכוערת...כי פיטרו שם איזה מנהל,
ולמנהל הזה יש קרובי משפחה וידידים.
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים