חיים גולדהבר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ובבר כל בשבוע הקרוב גם 4 ב100במעיין 2000 פעם בכמה חדשים עושים מבצע 4 ב100
ובבר כל בשבוע הקרוב גם 4 ב100במעיין 2000 פעם בכמה חדשים עושים מבצע 4 ב100
שמעתי(כלומר אני כלי שלישי לפחות) לפני כשבוע שבועיים ממישהו שאמר שהוא דיבר עם אחד המנהלים(נראה לי) של שערי רווחה ושהם קיבלו הוראה לעלות את המחירים בין 10ל30% מההנהלה החדשה בשופרסל(נראה שהם החליטו לעשות יקור בכל הרשתות שקשורות אליהם אבל בגלל שיש חסד יותר זולה העלה שם יותר גבוה ובגלל ששערי רווחה עוד יותר זולה שם עלה עוד יותר בחדות)שערי רווחה עשרות מוצרים עלו בין 10 ל30 אחוז האמת שאני עדיין בהלם
האם זה קשור לזה שהוא תחת שופרסל? או שכ"כ הרבה יצרנים העלו מחירים בכזו חדות?
דרוש מתנדב להעלות סל מוצרים עם מחיר קודם ומחיר נוכחי ולפרסם בכל המדיותבשערי רווחה עשרות מוצרים עלו בין 10 ל30 אחוז האמת שאני עדיין בהלם
לפי השמועה כבר לא: האם זה נכון ??מעניין
רק על שערי רווחה לא יפתחו חרם כי זה היימיש
אנסה לעבור לאושר עד להשוות מחירים ולעדכן בל"נ.
מה שמועה שמע ובאלפי השמועה כבר לא: האם זה נכון ??
שהחנות נמכרה לשופרסלמה שמועה שמע ובא
בשערי רווחה עשרות מוצרים עלו בין 10 ל30 אחוז האמת שאני עדיין בהלם
![]()
השוואת מחירים ביש חסד
docs.google.com
או ש'יש חסד' לא אשמים,בתחילת דיוני החרם על יש חסד העלה כאן @דה סנטיס 2024 קובץ אקסל של מילוי מחירים לפני ואחרי,
אולי כדאי להכין גם על שערי רווחה,
לא יצא לי להיות בשערי רווחה לאחרונה, אבל בהנחה וזה נכון צריך אשכול חדש על זה!
אולי זה אומר שהם מרגישים שביש זה עבר בסדר מבחינתם??![]()
לא כולם העלו מחירים אדון "יש חסד"או ש'יש חסד' לא אשמים,
אלא שיש העלאת מחירים לכולם.
בתקשורת בכל מכור.פשוט לא יאומן שאנשים עוד מאמינים לבדיקות האלו של התקשרות. הכל שם מכור ואינטרסים. מורידים מחירים של מוצרים ספציפים לסל כדי שיצא יותר זול ואז מעלים מחירים. הוכיחו את זה כבר 1000 פעם ואפילו הרשות להגנת הצרכן התערבה בזה
ואגב - זה לא עונש כנקמה.ולהעניש דווקא אותו.
יש עידכון?אנסה לעבור לאושר עד להשוות מחירים ולעדכן בל"נ.
נראה לי שעל שערי רווחה זה פחות יעבוד.מעניין
רק על שערי רווחה לא יפתחו חרם כי זה היימיש
אנסה לעבור לאושר עד להשוות מחירים ולעדכן בל"נ.
לא נראה לי קשור,נראה לי שעל שערי רווחה זה פחות יעבוד.
הם נמצאים באזור אמריקאי שהמחירים מעניינים אותם קדחת.
רוב הלקוחות לא אמריקאיםנראה לי שעל שערי רווחה זה פחות יעבוד.
הם נמצאים באזור אמריקאי שהמחירים מעניינים אותם קדחת.
מענייןרוב הלקוחות לא אמריקאים
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים