הרבה...לאפות עוגת שמרים טובה, למשל...הן תמיד יוצאות לי פיקאסו,נכתב ע"י b.m;694863:לאה, יש משהו שאת לא יודעת?![]()
תודה, תודה, אני מקבלת כל הערה/הארה בשמחה וברוח טובה, מכל מלמדי...נכתב ע"י b.m;694863:לאה, יש משהו שאת לא יודעת?
יפהפה!!!
ג"א מצטרפת לאלה שהתלוננו על עודף ריאליסטיות. דעתי רישית בלבד ואינה גורעת מיופי היצירה...
5 שעות זה הנטו שבנטו, זה גם עניין של נסיון, ציירתי כבר הרבה בסגנון הזה ובתוכנה הזו,נכתב ע"י גינגית;694872:פתחתי את התמונה בגדול והגדלתי עוד יותר לוודא שזה אכן ציור.
לא נורמלי לאה.
איך את עושה כזה דבר ב 5 שעות!!!
יש הנחה לחברי פרוגנכתב ע"י studio dv.d;694890:וואו!!!
ברגע הראשון שראיתי, אוטומטית באתי להעביר את האשכול לפורום צילום ואמרתי לעצמי למה היא העלתה את זה לכאן? מה היא עשתה הסבה לצילום והתבלבלה בפורום?
הייתי צריכה לקרוא לפחות 3 פעמים את מה שכתבת כדי להבין שזה ציור ולא צילום!
ועדיין אני לא מעכלת שזה ציור! מדהים!!!
בקצב הזה, אני לא צריכה להשתגע לצלם את הילדים שלי אצל צלמת, ולשגע אותם שיעמדו יפה ויחייכו, אני פשוט יקח תמונה אחת שלהם ויביא לך אותה שתציירי אותם בכל פוזה שבא לי...
מה דעתך?
הדבר היחיד שאולי לא ישתלם לי זה המחיר....![]()
ההנחה הזו לא מדויקת.נכתב ע"י אלינור;695049:
מ-דהים!
וזה שזה ריאליסטי - זה מה שעושה את זה מדהים!
כל אחד יכול לציר משהו אבסרקטי או לא מדויק, אבל זה שזה כ"כ ריאליסטיזה ליגה אחרת!
אומנות ממש.
נכתב ע"י אלינור;695049:
מ-דהים!
אומנות ממש.
לצייר ראליסטי זה החלום של כולנו -לצייר תמונה קיימת אפילו הכי ראליסטי שיש ..אתה מוגבל למקור!נכתב ע"י אלינור;695049:
מ-דהים!
אומנות ממש.
אני מעזה לענות, אף על פי שאין לי יד ורגל בציור (המקסימום שלי הוא לצייר לילדים שלי בית או ברווז):נכתב ע"י Danbarlev;695176:אבל למה לשכפל למה?
רק להוסיף:נכתב ע"י אוהב0ישראל;695133:גם אני חשבתי פעם כך. כשהייתי צעיר.
מה? כל אחד יכול לצייר פיקסו. כל אחד יכול לצייר שאגאל. אבל כשראיתי שפיקסו ושאגאל ואחרים ידעו לצייר גם ריאליסטי, ובכל זאת, כשהתקדמו ורכשו ידע ניסיון וחכמת חיים, פנו לסגנונות מופשטים יותר - הוי אומר: דורשני. כי קשה לי לחשוד אמן בעצלנות.
ישנן יצירות נפלאות של אמנים שידעו לצייר ובכל זאת ציירו אחרת בציוריהם הגדולים: קסטל, זריצקי, שטרייכמן. אולי חלק לטעמי הגזימו בהתפרעות... אבל הכיוון ברור.
(ד"א הסגנון שאני הכי אוהב ומתחבר הוא דוקא של סלבדור דאלי ולהבדיל רוזנשטיין שציירו רעיונות מופשטים בקווים ריאליסטים לחלוטין).
מסכים לגמרינכתב ע"י מי;695198:אני מעזה לענות, אף על פי שאין לי יד ורגל בציור (המקסימום שלי הוא לצייר לילדים שלי בית או ברווז):
הציור הריאליסטי אף פעם איננו שכפול מדוייק של המקור. יש איזה יופי ורכות בציור, שלעולם לא תהיה קיימת בצילום. זה בולט מאד בציור שפתח את הדיון הזה.
מה לא??? אני חושבת שדווקא כןנכתב ע"י אבוקדו;695259:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!
![]()
תודה,נכתב ע"י טונר;695264:לאה את ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד"א ניסית למכור את זה למשפחתו (את יודעת, לאחרי המאה עשרים שיהיה.....)..........
לא לוקחת אף אחד ושום דבר באופן אישי...נכתב ע"י b.m;695109:לאה- אנא ממך אל תקחי אותי אישית- אין על הציורים שלך!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים