מבט מדהים אל נתב''ג מהאויר

• הוסף לסימניות
אשמח להארות וחו''ד :):):) אני כבר בדרך לארץ...

קבצים מצורפים

• בלעדי.jpg
    KB 129.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
קצת קונטרס ויישור קל

קבצים מצורפים

• בלעדי.png
    KB 475.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מה נאמר, אמרת כבר מבט מדהים.

מבחינה טכנית אין איך לשפר, זה צולם במצלמה ביתית בלי אופציה ידנית, התאורה, צהרי היום וזווית הצילום תלויה בטייס, חוות הדעת במילא לא תועיל לך. מאמין שלמדת בשנתיים וחצי מאז שהתמונות האלה צולמו, בשביל ללמוד תעלה תמונות עדכניות שצולמו עם מחשבה ותכנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1498640:
למה ''חוות דעת במילא לא תועיל לך''????
כי לא היו לך כלים לעשות אותה אחרת ובעיקר כי היא צולמה לפני כמה שנים ומאז בטח למדת יותר

• הוסף לסימניות
ואו ואו ואו התמונות אה אה אה אין לי מילים מדהיםםםםםםםםם

:)

• הוסף לסימניות
תודה תודה ''דוד דנברג'' אשמח תמיד לשמוע מעצותיך ונכון באמת היה לי מצלמה פשוטה מאוד כי זה היה לפני כמה שנים טובות...

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליח לראות כזאת תמונה בהמראה או בנחיתה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה