מבט על בני ברק האמיתית

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחכה לחוות דעתכם המלומדת!

קבצים מצורפים

• בני ברק.jpg
    בני ברק.jpg
    KB 662.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יופי של תמונה
אבל איפה הסמלים
פוניבז?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת על התמונה ולא על כמה היא מתארת ומאפיינת את בני ברק.
מירי, לא מתכוונת אישי אליך, פשוט, אני בפורום צילום, ולכן, אין לי כ"כ מטרה בלהסביר למה בחרתי את הלוקשיין הזה בדווקא.

• הוסף לסימניות
הכותרת בני ברק האמיתית תפסה אותי ולכן הגבתי כך
זה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
לא רע!
החצי התחתון של התמונה זקוק לחימום וקצת קונטרסט.

צולם בRAW?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1978908:
לא רע!

צולם בRAW?

זה מחמאה או חסרון?
כן. צולם ב 2 חשיפות וחובר כ HDR.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאד יפה!
וזה בהחלט משדר נוף בני ברקי טיפוסי

• הוסף לסימניות
החשיפה של השמים מעט באובר, אם יש לך RAW את בטח יכולה לשחק עם זה קצת.
מבחינת עניין, אין כל כך עניין בתמונה, היא קצת משעממת, העין מחפשת עוגן מסויים, ואין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה