• הוסף לסימניות
----

קבצים מצורפים

• 828C6709 2.jpg
    KB 220.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ילדה נהדרת. תמונה מקסימה!

• הוסף לסימניות
מקסים... כמו גלויה, חד ויפה.

• הוסף לסימניות
מבט מקסים
תאורה אחורית יפיפיה
אבל הפנים מקדימה נראים לי מושטחים מעט משום מה
למרות שזוית התאורה נראית ממוקמת טוב לפי המשתקף בעין
מה זה רפלקטור משמאל?

• הוסף לסימניות
-

נכתב ע"י אחינועם;942407:
מבט מקסים
תאורה אחורית יפיפיה
אבל הפנים מקדימה נראים לי מושטחים מעט משום מה
למרות שזוית התאורה נראית ממוקמת טוב לפי המשתקף בעין
מה זה רפלקטור משמאל?

זה לא רפלקטור זה תאורה רכה שהרחקתי קצת ועשיתי על עוצמה הכי נמוכה
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanish;942421:
זה לא רפלקטור זה תאורה רכה שהרחקתי קצת ועשיתי על עוצמה הכי נמוכה
תודה!
אולי תנסי לכבות את התאורה השמאלית
אם יש לך קיר לבן משמאל
כך שהצד השמאלי יהיה פחות מואר ביחס לצד הימני
היה מסקרן אותי באופן אישי לראות את התוצאה

• הוסף לסימניות
איזה בובה!
תמונה יפיפיה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;942449:
אולי תנסי לכבות את התאורה השמאלית
אם יש לך קיר לבן משמאל
כך שהצד השמאלי יהיה פחות מואר ביחס לצד הימני
היה מסקרן אותי באופן אישי לראות את התוצאה
במבט שני,
אני רואה שמכיון שהראש שלה מוטה מעט לכיוון הפלאש הימני, לכן היא כבר לא בזוית 45 ביחס לאור, אני רואה את זה גם מהצל הקטנטן שמתחת לאף ומשובל הצל שחותך את הלחי מה שגם מראה שיש הפרשי עוצמה בולטים בין הפלאשים
בקיצור זה הכל ענין של זוית האור
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
תמונה מהאגדות! ממש מצויר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה