• הוסף לסימניות
בן 12 ימים

• הוסף לסימניות
אפשר?

טיפול קוסמטי קטנטן...
תמונה יפה, ואפשר להתבונן בה הרבה.

קבצים מצורפים

• IMG_0672.jpg
    2.5 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תמונה מהממת
על מי יש לכעוס בגיל הזה????

• הוסף לסימניות
התלבטתי אם לעשות לו טיפול קוסמטי או לא....
יש משהו מעניין גם במרקם הטבעי של עור התינוק- שבד"כ הוא שורט את עצמו..
בכולופן- הטיפול טוב, נראה מה האמא תבחר.

על מי הוא כועס?
כשהוא יגדל נשאל אותו :)

• הוסף לסימניות
רוזמרין איזה תינוק חמוד ועיניים חדות
לי מפריע מאד התאורה בתמונה שחלקו שרוף יחד עם השרוול, ובחצי פרצוף שלו יש כתם אור לא ברור
זה נראה שיש תאורה חזקה בצידי הפנים או נקרא לזה למעלה ומלפנים תאורה חלשה זה לא מסתדר לי שם התאורה ויש בתמונה אדמימות יתר
ובכלל שעכשיו חורף בא לי לראות אותו מתרפק בשמיכת פרווה חמימה

• הוסף לסימניות
ציבי, שרפתי בכוונה, אפשר לדון אם זה נכון ויפה או לא, אבל רציתי שהתאורה תראה כמו חלון.

אבל אצלי במחשב אני בכלל לא רואה פנים כהות אלא מדויקות, יכול להיות הבדלי מסך?

לגבי האדמומיות את צודקת, באמת משהו הפריע לי בצבעים ולא ידעתי מה. אני אתקן.

ולגבי החורף- רציתי אווירה קיצית כי זה מתאים לי יותר לסגנון של האתר- אז אני שמחה שהערת על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה