אין דרך הבנק דמי ניהול.3. דמי הניהול בהראל גבוהים יותר ב0.01%
אין עמלות קנייה ומכירה ועמלות שמירה בבנקאין דרך הבנק דמי ניהול.
אני טועה במשהו?
תסתכלו על הרכבי הקרן ותחליטואגב, חשבתי אולי "לפזר" בין שלושת הקרנות.
יש בזה טעם?
עם דמי ניהול הכי יקריםיש עוד קרן כשרה
אלטשולר שחם ללא אג"ח קונצרני בפיקוח תשואה כהלכה
רק מגדל היא בד"ץ?אני קונה מגדל כי זה בכשרות בד"ץ העדה החרדית, האחרים בכשרות הרב אריה דביר
אבל מבחינה כלכלית אני לא חושב שיש שיקול לבחור אחד על פני האחרים
כןרק מגדל היא בד"ץ?
הראל ומיטב, שניהם של הרב אריה דביר?
היה לי גם צד כזה, וכמו שכתבתי לעיל, לפזר, אבל לא חושב שיש בזה הרבה טעם, כי התשואות ממש מקבילות.אני אישית משתמש בשלושתם.
אני חוסך בכל אחת מהן למטרות שונות לטווח הקצר.
ככה אני צובע את החיסכון שלי.
זה לא למטרת פיזור אלא כמו כמה קופות חיסכוןהיה לי גם צד כזה, וכמו שכתבתי לעיל, לפזר, אבל לא חושב שיש בזה הרבה טעם, כי התשואות ממש מקבילות.
לא משהו ששווה להתעסק עם 3 קרנות.
מה גם שרק לאחת מהן יש כשרות מהודרת, אז העדפתי להשקיע באחת ההיא וזהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים