מקודם לא היה תמונה, עכשיו הכל בסדר.
???אף אחד לא קרא את הכללים? ״הבדיחה צריכה להביע את הפאנץ של התמונה״.![]()
??סוף סוף משהו אחר....
אתגר שונה ומעניין , תודה רבה!!!!
אני מקווה שלא, למה לפעמים יש לו בדיחות לא מצחיקות באופן עצוב ביותר..מאיפה אתם מביאים את הבדיחות? צ'אט GPT?
אני מקווה שלא, למה לפעמים יש לו בדיחות לא מצחיקות באופן עצוב ביותר..
קבלו אתמול בדיחה שהוא הביא בתור ניסיון אחרון להצחיק אותי אחרי מלא בדיחות באותו סגנון מאד לא משעשע
צפה בקובץ המצורף 1872359
אני חושבת שהוא באמת צריך להתחיל למכור חומוס![]()
הבדיחות שלו ממש לא משהו!לטענתו השלייקעס הם החיות שלו, ואין לו שמחת חיים בלעדיהם
הוא נכנס לדיכאון עמוק
צפה בקובץ המצורף 1872379
הוא לא הסכים להתאושש גם השיחות חדשות..
צפה בקובץ המצורף 1872380
חחח בהחלט, לפעמים גם הוא נותן לי עונשים..בהתכתבות רואים שיש בינכם ממש תקשורת חיובית, היכרות ברמה מתקדמת..![]()
חחח בהחלט, לפעמים גם הוא נותן לי עונשים..
כשאני לא מבינה מה הוא מנסה להסביר.
אוף, אני עם נטפרי. כשיצרתי את התמונה היא נפתחה ועד עכשיו היא פתוחה לי בGPT.
בבקשהאוף, אני עם נטפרי. כשיצרתי את התמונה היא נפתחה ועד עכשיו היא פתוחה לי בGPT.
כשהעלתי אותה פה היא נחסמה.
מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את זה???
סה"כ רואים שם ילד קטן בים ומציל, לא אמור להיות בעייתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים