דרוש מידע מבינה במשפחתונים? דחוף!

• הוסף לסימניות
הבת שלי היתה שנה שעברה במשפחתון,
חזרתי מחל"ד ב21/11 , המשפחתונית שרשמתי אליה גם כן חזרה מחל"ד בתחילת ה11
נרשמתי בעיריה ב16/11 , ובכוונה כדי לחסוך את ה9 ימים של המשפחתון הכנסתי אותה בפועל רק ב1/12 וזה גם מה שכתבתי בטופס הרשמה,
במהלך השנה עוד לא קיבלתי דרגה אז שלימתי כל חודש 2045 ש"ח , עכשיו שקיבלה את הכסף מהתמת והיתה אמורה להחזיר לי, אני רואה שהחזירה פחות 1000 ש"ח
כשהתקשרתי לברר אמרה לי שגבתה על החודש ה 11 , הבת שלי בכלל לא היתה שם!
אלא אמרה שגובים תשלום מזמן הרישום, מישהו שמע על זה ?

• הוסף לסימניות
בד"כ ילד שנרשם ותופס מקום במשפחתון, זו בהחלט סיבה לשלם גם אם הוא לא הגיע בפועל.

היות והילד נרשם לאחר ה-15 לחודש, המטפלת לא מקבלת עליו מהתמ"ת כלום לחודש 11, ולכן גבתה מחיר מלא של חצי חודש.

אבל!
בגלל שאף הורה לא שולח לאחר ה-15, כי זה יחייב אותו לשלם מחיר מלא, ידוע ומקובל שמי שרושם לאחר ה-15 נכנס בפועל למשפחתון בראשון לחודש הבא.

לכאורה אם המטפלת רוצה לגבות על חצי החודש ההוא, הייתה צריכה להודיע מראש שהילד תופס מקום במשפחתון, ואם האמא אינה מעוניינת לשלם מהרישום, יש סיכוי שיבוא ילד אחר ויתפוס את המקום. (שזה מקרה קלוש, כנ"ל).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה