דרוש מידע מבינה בסירים? מחפשת מחבת בשרית טובה! לאינדוקציה. וסתם הסבר על איך קונים סירים?

• הוסף לסימניות
אני אמורה לקנות סירים חדשים לאינדוקציה, מחבת וכמה סירים.
המבחר, הסוגים, והמחירים נעים בטווח רחב מאד!
אשמח להבין מה המעלות של כל סוג,
סיר יצוק, סיר סולתם רגיל. פוד אפל,
כל מי שיודעת לעשות לי קצת סדר.. אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
אין על פוד אפל!!
קחי בחשבון שמחבת כפול שלהם מזרז מאד בישול, אליפות!
צריך להיזהר שהאוכל לא ישרף.. אבל מאד קל לנקות

המינוס שלו שמצטבר אדים וכשפותחים את המחבת - נשפך מים לבחוץ

• הוסף לסימניות
אין על פוד אפל!!
קחי בחשבון שמחבת כפול שלהם מזרז מאד בישול, אליפות!
צריך להיזהר שהאוכל לא ישרף.. אבל מאד קל לנקות

המינוס שלו שמצטבר אדים וכשפותחים את המחבת - נשפך מים לבחוץ
גם אני קניתי פוד אפיל מצדיעה לו
הוא קל לניקוי בשול מהיר וטעים

• הוסף לסימניות
תסבירו לי, מה זה פוד אפל, שם חברה, או סוג סיר?
ו @פאר הפרי מה הכוונה אם אפשר להשיג סולתם אולי זה עדיף. ראיתי הרבה שמפרסמים שמוכרים סולתם

• הוסף לסימניות
כמו כל מה שמיצרים היום.. אף פעם לא כמו של פעם..

• הוסף לסימניות
תודה! וגם סירים עדיף של פוד אפל?
כמה בערך עולה הכלים שלהם, נגיד המחהת הכפולה? ואיםה קונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה