מבינות בתפירה - הצילו!!

• הוסף לסימניות
שמלה שקניתי לבת שלי לחתונה בעוד יומיים, תוך כדי מדידה אחרונה, נוצר קרע קטן בתחרה.
לא משהו גדול, רק שחור אחד התרחב לשניים וגם נוסף פס כזה שקצת רואים.
החוט הפצפון של הבד שנקרע נמצא עדיין
יש דרך לתקן?
דחוף דחוף דחוף דחוף חוף
מיליון תודות מראש לעונות

• הוסף לסימניות
קחי חוט ומחט ותתקני ידנית,
לא נשמע שתיקון כזה אפשר לעשות במכונה.

בהצלחות!!!

• הוסף לסימניות
אם יש לך קצת מהבד (הרבה פעמים בחנויות כאה הם נותנים) אפשר לגזור ממנו פרח או דוגמא אחרת לתפור מעל הקרע
זה יותא מאד יפה-- מנסיון

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון זה כנראה בד עדין מאוד,
שלא יתפס בדרך ברכב או משהו - היא תשאר בלי בגד,

• הוסף לסימניות
קרה גם לנו בשמלה לבר מצווה שקניתי לבת שלי. תיקנתי בעדינות, בתפירה ידנית.

חפשי את התפירה בשמלה....

קבצים מצורפים

• CAMA5234.jpg
    CAMA5234.jpg
    KB 43.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;n5028267:
קרה גם לנו בשמלה לבר מצווה שקניתי לבת שלי. תיקנתי בעדינות, בתפירה ידנית.

חפשי את התפירה בשמלה....

הצלחת לתפוס את החוט שהתנתק למקומו בחזרה?
אם כן, אז אולי גם לי יש תקווה:)

• הוסף לסימניות
לאץ
פשוט לקחתי חוט בצבע הכי קרוב שהיה ותפרתי בעדינות כמה תפרים

תקווה תמיד יש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה