דרוש מידע מבינות/ים בבשמים איך אני יודעת שבושם מסוים הוא המקורי ולא מזויף?

נרסיסו רודריגז הוורוד [נראה לי עם אריזה וורודה, אני חושבת שיש לו 3 סוגים שונים], כהה כזה וורוד פוקסיה ריח פצצה!!
לי המליצו על השחור, [מגיע באריזה וורודה] אבל לא הרחתי את זה, ככה שאני לא יודעת.

אני חושבת עכשיו ברצינות על זה

MARINA DE BOURBON
CRISTAL ROYAL א.ד.פ לאשה

3494800015024.jpg

מישהי מכירה?
יש המלצות או דיס?
מחזיק הרבה זמן?
מה אומרות המומחיות?

464af2af60d1537240941eb45f29aa4e.jpg

זה ריצ'י ריצ'י שהתכוונתי,
המלצתי אותו למי שסיפרה שאהבה את אופוריה, יש קו משותף מסויים ביניהם.
מרינה דה בורבון, לא מכירה את הדגם הזה ספציפי, אבל את הראשון (שקוראים לו רק מרינה דה בורבון) אהבתי מאוד מאוד!!!
אבל, שוב-על טעם וריח........

זה ריצ'י ריצ'י שהתכוונתי,
המלצתי אותו למי שסיפרה שאהבה את אופוריה, יש קו משותף מסויים ביניהם.
גם אני אוהבת את אופוריה.
מרינה דה בורבון, לא מכירה את הדגם הזה ספציפי, אבל את הראשון (שקוראים לו רק מרינה דה בורבון) אהבתי מאוד מאוד!!!
והוא עמיד?

אני מאוד מאוד נהנית מ 212 מחזיק מעמד הרבה זמן (אפשר לומר שאני "מסריחה" מאוד מהר בקיץ ותמיד נשאר לי הריח של הבושם)
כמובן שהכל תלוי בטעם וריח.

mandarina duck גם בושם נחמד יותר פשוט לדעתי

יש לי גם את la vie est belle

למישהי יש מידע על הבשמים בסגול ? קניתי בושם ומשום מה הריח לא מחזיק עלי בכלל שכל שאר הבשמים שלי תופסים מאד .. אני חוששת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה