שפרה אריקסוןShifraE
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך אפשר לחפש שם לפי חנות או מוצר?
הוא מביא לי תוצאות לא מתאימות
תודה
הוא מביא לי תוצאות לא מתאימות
תודה
אפשר צילומי מסך לדוגמא?תנסי לפי קטגוריה. באנגלית זה עובד הרבה יותר טוב. אם את צריכה עזרה בלחפש משהו ספציפי אשמח לעזור. יש לי נסיון רב עם אמזון
איפה מחפשים חנותצילום מסך של מה?
צילום מסך של מה?
היא ביקשה דוגמא אז נתתי דוגמא בלי לדעת מה בדיוק היא מחפשת המשחק לילדים היה רק הדוגמאלרשום משחק לילדים זה מאוד כוללני
אני כותבת תמיד בעברית ותמיד מגיע לי פחות או יותר מה שרציתי
תכתבי יותר ממוקד כמו את החברה של המשחק שאת רוצה
(אם תכתבי נעלים יבוא לך מליון דברים
פשוט נגיד שתרשמי "נעלים לנשים נאוטיקה "
ויבוא לך פחות או יותר נעליים של נשים לש חברת נאוטיקה)
יש שם רק קצת חברות...לרשום משחק לילדים זה מאוד כוללני
אני כותבת תמיד בעברית ותמיד מגיע לי פחות או יותר מה שרציתי
תכתבי יותר ממוקד כמו את החברה של המשחק שאת רוצה
(אם תכתבי נעלים יבוא לך מליון דברים
פשוט נגיד שתרשמי "נעלים לנשים נאוטיקה "
ויבוא לך פחות או יותר נעליים של נשים לש חברת נאוטיקה)
הבנתי,היא ביקשה דוגמא אז נתתי דוגמא בלי לדעת מה בדיוק היא מחפשת המשחק לילדים היה רק הדוגמא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים