רכבים מבינים בביטוחי רכב? לכאן!

• הוסף לסימניות
קונה רכב חדש חשמלי ב"ה
וכידוע צריך ביטוח מקיף.
הבעיה שסוכן אחד הציע לי את המקיף הזול ביותר.
והסוכן השני הציע לי מקיף באותה חברה רק חבילה יותר יקרה ב1000 ש"ח ואמר לי לא להתקרב לחבילה באחריות(ככה קרה לזה)
כי אין להם מוסכים של BYD
מה זה אומר ? ולמי עלי להאמין?

• הוסף לסימניות
זה כנראה בפניקס
יש מסלול יחסית חדש שנקרא מסלול באחריות
פשוט תבדוק אם המוסך שאתה רוצה לטפל בו נמצא ברשימת מוסכי הסדר של החברה, אם לא- אל תעשה במסלול הזה

• הוסף לסימניות
קונה רכב חדש חשמלי ב"ה
וכידוע צריך ביטוח מקיף.
הבעיה שסוכן אחד הציע לי את המקיף הזול ביותר.
והסוכן השני הציע לי מקיף באותה חברה רק חבילה יותר יקרה ב1000 ש"ח ואמר לי לא להתקרב לחבילה באחריות(ככה קרה לזה)
כי אין להם מוסכים של BYD
מה זה אומר ? ולמי עלי להאמין?
מקפיץ.
הסתדרתי בסוף?
יש לך המלצה על סוכן עם חבילת ביטוח טובה שכוללת את מה שצריך ל byd?

• הוסף לסימניות
יש לי מס' של סוכן נחמד בשם דקל
המס' שלו 0548721228
הוא לא מתעסק עם נהגים חדשים ובלי עבר ביטוחי
אני עוד לא סגרתי פוליסה כי עדין לא קיבלתי את הרכב.
אבל האמת שאני לא יודע מה זה חבילה שווה וכד'
אני ממש לא יודע מה לבדוק.
אם יש לך עצות בשבילי אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
תנסו אצל שרגי סנדרוביץ. סוכן פצצה
הוא יוכל להמליץ לכם איפה הכי כדאי, ומה הכי זול. 052-740-0600

• הוסף לסימניות
זה כנראה בפניקס
יש מסלול יחסית חדש שנקרא מסלול באחריות
פשוט תבדוק אם המוסך שאתה רוצה לטפל בו נמצא ברשימת מוסכי הסדר של החברה, אם לא- אל תעשה במסלול הזה
ביררתי ויש להם מןסך אחד בהסדר
אז שווה לקחת את הביטח הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה