דרוש מידע מבינים בגוגל דרייב??

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד וזה מה שכתוב לי:
לא ניתן להוריד את הקובץ, כדי להוריד את הקובץ יש לנסות להפעיל קבצי 'קוקי' של צדדים שלישיים.
ההודעה עולה גם אחרי שהפעלתי את הצד שילישי בדרייב.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד וזה מה שכתוב לי:
לא ניתן להוריד את הקובץ, כדי להוריד את הקובץ יש לנסות להפעיל קבצי 'קוקי' של צדדים שלישיים.
ההודעה עולה גם אחרי שהפעלתי את הצד שילישי בדרייב.
עכשיו בדקתי בחדר מחשבים
כשאני נכנס מגלישה בסתר (שחובה בחדר מחשבים) אז זה נותן את ההודעה הזאת ולא נותן להוריד (ואולי גם קשור לנטפרי)
אבל כשאני נכנס בגלישה רגילה, זה כן נותן להוריד.

ואני שוב חוזר בעניין חדרי ממחשבים. אל תשאירו עקבות!!!
גם כשכתוב שהכל נמחק ומתאפס, תעשו יציאה מכל אתר והתנתקות.
מחיקת כל הקבצים
לבדוק גם הורדות דרך הדפדפן ולפתוח מיקומי קובץ ולמחוק.
אני מגלה הרבה מאוד עקבות של אנשים ודברים אישיים!
וזה כשאני לא מחפש בכל מחשב, אלא רק במחשב שעליו אני יושב.
ובוודאי שלא לשמור סיסמאות על מחשב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה