- הוסף לסימניות
אולי ההסבר הוא, שהנגיעות האישיות הם בבחינת "השוחד יעוור עיני פיקחים"
התייעצות מבינים בהשקעות ? האם עדיף להשקיע באופן פאסיבי דווקא דרך חברת ביטוח ולא דרך בית השקעות שאינו חברת ביטוח ??אווףףף , כנראה שזה הסיבהאולי ההסבר הוא, שהנגיעות האישיות הם בבחינת "השוחד יעוור עיני פיקחים"
ברמת העיקרון, תחפש משהו שמרויח ממך ולא מחברת הביטוח.אווףףף , כנראה שזה הסיבה
איך אני יכול למצוא סוכן/ת שיהיה אובייקטיבי/ת
ויתן לי בדיוק את מה שאני צריך
עם האפשרות לקבל את התנאים הטובים ביותר בשבילי ????
מי ?ברמת העיקרון, תחפש משהו שמרויח ממך ולא מחברת הביטוח.
על אף שגם במקרה כזה אין ערובה למקצועיות ויושרה.
השתדלתי ...אין מנוס מללמוד את הענין אפילו מלמעלה,
להבין מושגי יסוד ועניינים בסיסיים.
אולי הטענה שלה היא שעדיף להשקיע דרך חברות ביטוח גדולות ויציבות שלא יהיה מה שקרה עם חברת סלייסהתכוונתי רק להעצים את התמיהה שלך.
אין לי הסבר.
סלייס לא נחשבת ולא נחשבה בית השקעות רגיל אף פעםאולי הטענה שלה היא שעדיף להשקיע דרך חברות ביטוח גדולות ויציבות שלא יהיה מה שקרה עם חברת סלייס
א"כ לדעתי יש הגיון בזה
כי ראית את מבחן הגמרראיתי מבחן גמר של סוכן ביטוח
מבחן קשה יש לומר
הכולל גם הבנת הנקרא
ורוב הידע מתמקד בהשקעות
0 שאלות בנושא ביטוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: