רשתות מבינים במחשבים כנסו דחוף

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש והגדרתי בו סיסמה והתקנתי את התוכנה של נטפרי עכשיו כיביתי וכשניסיתי להדליק זה מנסה להיכנס לי בעמוד הנעילה לאיזה דף באתר מייקרוסופט וזה כותב לי שם שאין חיבור לאינטרנט ובעצם כן יש. כנראה נטפרי חוסמים את זה וזה דורש כדי להיכנס למחשב להיכנס לעמוד הזה. מה אני עושה?????

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש והגדרתי בו סיסמה והתקנתי את התוכנה של נטפרי עכשיו כיביתי וכשניסיתי להדליק זה מנסה להיכנס לי בעמוד הנעילה לאיזה דף באתר מייקרוסופט וזה כותב לי שם שאין חיבור לאינטרנט ובעצם כן יש. כנראה נטפרי חוסמים את זה וזה דורש כדי להיכנס למחשב להיכנס לעמוד הזה. מה אני עושה?????
הקו אינטרנט של נטפרי?

• הוסף לסימניות
קרא לי לאחרונה
מנטפרי הנחו אותי לעשות את התהליך כמה פעמים
עד שהמייקרוסופט מתייאש ממך ואומר לך לעשות את זה מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
באופן כללי כדאי תמיד בבעיות כאלו לפנות טלפונית לשירות לקוחות של נטפרי.
יודעים שם את העבודה.

• הוסף לסימניות
עשית את החיבור הראשוני בין המחשב לנטפרי? (1.2.3.4 בדפדפן)

• הוסף לסימניות
עשית את החיבור הראשוני בין המחשב לנטפרי? (1.2.3.4 בדפדפן)
כן
קרא לי לאחרונה
מנטפרי הנחו אותי לעשות את התהליך כמה פעמים
עד שהמייקרוסופט מתייאש ממך ואומר לך לעשות את זה מאוחר יותר
איזה תהליך? ללחוץ כל הזמן על נסה שוב?

• הוסף לסימניות
אין לי דרך
אני מדליק את המחשב לוחץ על כניסה נפתח דף עם הלוגו של מייקרוסופט וזה כותב רק רגע…. ואז אין חיבור לאינטרנט. וכפתור של נסו שוב שכמובן לא עושה כלום חוץ מלהשוות.

• הוסף לסימניות
תנסי ללחוץ על הכפתור שמכבה ומדליק את המחשב למשך 20 שניות

• הוסף לסימניות
@קולי שמעת יש על המחשב (רק) חשבון מייקרוסופט? (הבנתי נכון שזה חשבון מייקרוסופט ולא מקומי?)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה