דרוש מידע מבינים במייל ? אשמח שתכנסו!

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה
כשפתחתי את המייל היה מוגדר במייל המס' שלי - פלאפון כשר
בטעות שבוע שעבר החלפתי את המס' למס' בעל הודעות
ועכשיו אני רוצה להחזיר למס' הרגיל שלי
הבעיה שהוא - "המייל" שולח הודעת טקסט - בזמן שאין לי בכלל הודעות.
איך פותרים את זה?
אשמח לעזרה!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אין אופציה לשליחת הודעה קולית? בדרך כלל הוא נותן.

• הוסף לסימניות
לא ,
זה לא שאני צריכה לאמת כניסה
אני צריכה לאמת מס' טלפון

• הוסף לסימניות
@צלמת סופר מקצועית
זאת בעיה שהמון נתקלו בה לאחרונה, הן באימות טלפון והן בכניסה למייל.
הפיתרון היחיד הוא:
לנייד את הסים שלכם לגולן, ואז במכשירי סי 2 הוא מקבל סמס מהחברה.
ואז כמובן או לשים כתובת מייל אחרת לשיחזור, או מספר עם סמס באופן שוטף.

המון עגמת נפש הייתה נחסכת אילו הייתה אופציה לשיחה קולית, אבל כרגע אין. ואין גם עם מי לדבר:cry:

• הוסף לסימניות
סוג של פיתרון.
צריך גם לקנות מכשיר סי 2 תומך סמס וגם לנייד לגולן....
א. לא לקנות אלא להשאיל לדקה וחצי.
ב. לא מכשיר תומך. גם סי 2 כשר אורגינל יקבל בגולן סמס מגוגל.
(כך היה עד לא מזמן. לאחרונה שמעתי על שיבושים קלים אבל לרוב זה עובר.)
ג. כשתתקעו ללא יכול תלהיכנס לג'ימייל שלכם תסכימו לקנות גם 3 טלפונים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה