חו"ד מבינים במיתוג? כנסו לפה!

• הוסף לסימניות
אודה (ואבוש)
שעד שלא ראיתי את 3 ו-4 לא הבנתי שמדובר בעכבר
שהוא רעיון באמת גאוני ומדהים
לדעתי בלי הקוים על העכבר לא מבינים שזה עכבר
אבל כראות עיני יש כאן הרבה גאונים שכן הבינו
אז אולי אני שייכת להקבצה ב' ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הבנתי מיד במה מדובר!
זה רעיון גאוני!
בהצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
Johnstocker_Mock_Up_137.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאד יפה.
צעד חכם לשדרג את הפונט למשהו וילנאי ופסוקאי... גם פונה לקהל המחברים בשפתם.
יתכן שיצא מובן יותר, אם תיישרו את החלק השמאלי של הנוצה, ככה הוא פחות ייראה "מונח" על העכבר, אלא חלק ממנו.
את הסלוגן כדאי במשקל עבר מעט יותר.

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומובן
משהו לא "יושב" לי בעין
אולי מתאים יותר פונט חלק
או אפילו "להשכיב" את העכבר שיהיה באותו רוחב של הטקסט
זה יותר נראה שני חלקים ולא מתחבר לי בעין
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי עד שראיתי שכתוב... גם אני כנראה מההקבצה.....
נראה לי כדי שיהיה יותר מובן, אולי לתת את הכניסות בצדדים בעדינות מאוד כמו השרטוט שהוספת אבל בלי שרטוט פשוט להכניס טיפה בצדדים כמו הצורה של העכבר.
מקווה שהובנתי.
אבל הרעיון מושלם! הברקה .

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומובן
אולי לנסות שהעכבר יהיה בצד
כך
AAנראה לי.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה