זה כן יוריד, יש את המצלמה Sony ZV-E10 שמומלצת. מתאים מאוד לווידאו והקבצים ישקלו פחותיש לי מצלמת R10
ומסריט בה שיעורים שיעור של שעה/שעה וחצי
יוצא כ-12 ג'יגה גם כשמנסים להוריד את הנפח בתוכנת המרה עדיין נשאר כ-6 ג'יגה
אם נחליף את המצלמה למצלמה פחות איכותית זה יוריד את הנפח של הג'יגה?
במידה וכן איזה מצלמה מומלץ לקנות שתתאים להסרטות?
אני מעדיף של קנוןזה כן יוריד, יש את המצלמה Sony ZV-E10 שמומלצת. מתאים מאוד לווידאו והקבצים ישקלו פחות
זה גם תלוי באיזו פורמט אתה שומר את הסרט@בטלן לשעבר
זה לא על 4K
זה על 1080 ועדיין הנפח של הג'יגה גדול
זה משהו כמו 10 ג'יגה לשעה
אם אני קונה מצלמה אחרת או ליתר דיוק מסרטה
זה אמור להוריד בנפח של הג'יגה?
1. רזולוציה Full HD (1080p)@מיטב ביטוח ופיננסים
בשביל זה פניתי ליודעי דבר דפה
באיזה פורמט לשמור את ההקלטה ואיזה סוג מצלמה לקנות
של קנון מומלץ זה הM50II שהיא מצויינת לווידאו, ואיכות טובה מאוד.אני מעדיף של קנון
ולא עדיף מסרטת ווידאו?
מנסיון אין צורך לעשות המרה לאיכות נמוכה יותר אלא רק המרה לMP4 והוא מוריד מהמשקל ב80 אחוז (יכול להיות שזה עדיין יהיה הרבה אם ההסרטה היא 12 ג'יגה כך שאולי תנסו משו אחר...)יוצא כ-12 ג'יגה גם כשמנסים להוריד את הנפח בתוכנת המרה עדיין נשאר כ-6 ג'יגה
??@מיטב ביטוח ופיננסים
זה אצלי נמצא כפי שתיארת ועדיין יש בו נפח גדול מבחינת משקל
אמרו לי שעדיף להחליף למצלמה פחות איכותית
ועל כן שאלתי אם זה נכון?
ובמידה וכן מה עדיף מסרטה או מצלמה ?
ואיזה? (בדגש על קנון)
?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים