עזרה מבינים בריינאר? אני צריכה עזרה דחוףףף

• הוסף לסימניות
יש לי טיסה מחר,
ביצעתי צ'ק אין באינטרנט, הכל תקין
ואני מנסה להדפיס כרטיס עליה למטוס,
וכשאני לוחצת על הדפסת כרטיס עליה למטוס הוא מדפיס לי את הקובץ המצורף
מישהו מבין ויכול לעזור?

קבצים מצורפים

• boarding-pass (3).pdf
    KB 423.3 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
יש לי טיסה מחר,
מישהו מבין ויכול לעזור?
זה הסיבה

מילאתם טופס כניסה לאיטליה והצהרת בריאות?

• הוסף לסימניות
כן מילאתי טופס,
והעלתי לאתר,
רושם לי שהצ'קאין הושלם

• הוסף לסימניות
אני נכנסת לראות את כרטיס העליה למטוס
הוא מראה לי כזה מסך:
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
יש לי טיסה מחר,
מישהו מבין ויכול לעזור?
צריך לעשות צק אין בשדה בגלל הקורונה (הם רוצים לראות את התעודות הרלוונטיות)

• הוסף לסימניות
אבל הם כותבים לי שאין אפשרות לבוא לשדה בלי כרטיס מודפס,
ואם אני באה בלי מודפס יעלה לי 50 יורו
ככה אמר לי אחד שעושה קו בולגריה ישראל בתדירות גבוהה

• הוסף לסימניות
צריך להדפיס את הכרטיס הזה, שהוא כמו צ'ק אין.
אם לא הדפסתם תאלצו לשלם 50 יורו על הדפסת צ'ק אין, כמו בתקופות שלפני הקורונה.
בפועל, עדיין אי אפשר לעלות עם זה למטוס, צריך בשדה להגיע לדלפק ולהראות את המסמכים הרלוונטיים בשביל שהם יאשרו לך לעלות.
יצא לי לטוס בקורונה כמה פעמים, זה הנוהל.

• הוסף לסימניות
יש לי טיסה מחר,
מישהו מבין ויכול לעזור?
על הכרטיס כתוב שלא הועלה מסמכים דרושים
וגם שצריך לגשת עם הדף הזה לעמדת הצ'ק אין

• הוסף לסימניות
אתם מכירים מישהו שטס עם דרכון ישראלי ויצא לו צ'ק אין באתר בלי צורך לגשת לדלפק?
אני עוד לא. טסתי 3 פעמים בקורונה, כל פעם הייתי צריך להוציא צ'ק אין בדלפק.
כנ"ל כל האחרים שאני מכיר שטסו.

• הוסף לסימניות
אתם מכירים מישהו שטס עם דרכון ישראלי ויצא לו צ'ק אין באתר בלי צורך לגשת לדלפק?
אני עוד לא. טסתי 3 פעמים בקורונה, כל פעם הייתי צריך להוציא צ'ק אין בדלפק.
כנ"ל כל האחרים שאני מכיר שטסו.
לא יצא לי לטוס בקורונה ככה שאין לי מושג מה המדיניות כרגע

• הוסף לסימניות
טוב, אז אני אחלוק. בנוסף לכל הטפסים של אישור יציאה/הצהרת בריאות/בדיקת קורונה/תעודת מתחסן, יש צורך גם בצ'ק אין הזה.

בתחילת הקורונה הכל עבד עדיין כרגיל. לא היה ניגשים בכלל לדלפק, והבירור האם להעלות אתכם לטיסה או לא היה בגייט. לאחר זמן זה שונה, ומאז הייתם חייבים לגשת לדלפק על מנת להוציא צ'ק אין, ואז גם התחילו כל הסיפורים על זה שמעכבים חרדים (שהם אומרים שאתם לא יכולים לטוס, ואתם טוענים שכן, והם אומרים שיבדקו ובבקשה תמתינו בצד עד שפתאום הגייט כבר סגור והם מאד מצטערים).

מאז התחיל המושג של צ'ק אין שהוא לא צ'ק אין, כלומר, כרטיס שנראה כמו צ'ק אין, רק שמופיע עליו שהוא לא כרטיס עליה למטוס ואין עליו מספר מושב. אתם ניגשים לדלפק, הם רוצים לראות שיש לכם את כל הטפסים (כולל ה"צ'ק אין" המדומה), ושאתם רשאים לטוס ליעד המבוקש וכו', ואז מדפיסים לכם כרטיס מהסוג הישן, שנראה ככה בערך:

1623645731139.png

זה הכרטיס שאיתו עולים למטוס.

אממה, אם לא הוצאתם צ'ק אין באתר קודם לכן (הטופס הזה שצירפתם), תצטרכו דבר ראשון להדפיס "צ'ק אין" במקום בעלות של 50 יורו, למרות שהטופס הזה הוא כלום.
הם עדיין חייבים למצוא מאיפה להרוויח בלואו קוסט.

• הוסף לסימניות
טוב, אז אני אחלוק. בנוסף לכל הטפסים של אישור יציאה/הצהרת בריאות/בדיקת קורונה/תעודת מתחסן, יש צורך גם בצ'ק אין הזה.

בתחילת הקורונה הכל עבד עדיין כרגיל. לא היה ניגשים בכלל לדלפק, והבירור האם להעלות אתכם לטיסה או לא היה בגייט. לאחר זמן זה שונה, ומאז הייתם חייבים לגשת לדלפק על מנת להוציא צ'ק אין, ואז גם התחילו כל הסיפורים על זה שמעכבים חרדים (שהם אומרים שאתם לא יכולים לטוס, ואתם טוענים שכן, והם אומרים שיבדקו ובבקשה תמתינו בצד עד שפתאום הגייט כבר סגור והם מאד מצטערים).

מאז התחיל המושג של צ'ק אין שהוא לא צ'ק אין, כלומר, כרטיס שנראה כמו צ'ק אין, רק שמופיע עליו שהוא לא כרטיס עליה למטוס ואין עליו מספר מושב. אתם ניגשים לדלפק, הם רוצים לראות שיש לכם את כל הטפסים (כולל ה"צ'ק אין" המדומה), ושאתם רשאים לטוס ליעד המבוקש וכו', ואז מדפיסים לכם כרטיס מהסוג הישן, שנראה ככה בערך:

צפה בקובץ המצורף 907464

זה הכרטיס שאיתו עולים למטוס.

אממה, אם לא הוצאתם צ'ק אין באתר קודם לכן (הטופס הזה שצירפתם), תצטרכו דבר ראשון להדפיס "צ'ק אין" במקום בעלות של 50 יורו, למרות שהטופס הזה הוא כלום.
הם עדיין חייבים למצוא מאיפה להרוויח בלואו קוסט.
תודה רבה על ההסבר המפורט!
יש לי עוד שאלה, בטיסה עם תינוק,
הם רושמים את התינוק עם אחד המבוגרים, ואז עוד מושב אחד ריק,
ומשום מה הוא לא נותן לי להדפיס את כרטיסה הצ'ק אין של המבוגר עם התינוק
מישהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
אולי תעלו צילום מסך/תעתיקו את ההודעה שאתם מקבלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה