דרוש מידע מבינים בתקצוב צהרונים? נשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
1. בצהרון של 32 ילדים, כמה סייעות אמור להיות חוץ מהגננת? [כלומר תקציב עבור כמה סייעות].

2. האם נכון שהתקציב עבור סייעות בצהרונים, מגיע למי שמפעיל את הגנים בבוקר והוא מקבל תקציב עבורם גם לצהריים?

3. מה הסכום שאמורה לקבל סייעת בצהרון מבחינת התקציב שהמדינה משלמת?

4. האם זה המפעיל של הצהרון חייב להיות המפעיל של הגנים בבוקר? או שזה יכול להתחלק.

ובכלל איפה אני רואה, כמה מתוקצב תלמיד בצהרון? מה הסכום שהם מקבלים עבור חוגים, עבור ניקיון? עבור רכישת ציוד?

האם להחזיק צהרונים זה כלכלי למוסד, או שהמוסד עושה בזה טובה להורים [או שזה רווח קטן, וכאב ראש גדול].

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1.כפי הידוע לי , מ30 תלמידים ומעלה מקבלים 2 סייעות וגננת.
2. איפה שאני עובדת הבוקר לא עובד עם הצהרון בכלל(זה שתי מחלקות שונות ואין התערבויות בתקציב)
3. מעניין אותי גם כמה מתוקצבת סייעת
4. זה יכול להיות נפרד לחלוטין.
להערכתי התקציב שיש לצהרונים הוא ענק מאמינה מאד שזה רווחי ביותר,
והמון הורים שולחים כי עובדים עד מאוחר.

• הוסף לסימניות
1 מעל 31 ילד יש זכאות ל2 סייעות
2 לא שידוע לי
3 42.5
4 זה יכול להיות בנפרד אם כי יש עדיפות לצוות הבוקר שהוא יפעיל גם צהרון
בקול קורא של משרד החינוך מפורט הכל
ההשתתפות של משרד החינוך בצהרונים תלויה באזור המגורים .....
אם מדובר ב32 זה אמר להיות רווחי אך צריך לוודא את כל הנתונים ...

• הוסף לסימניות
הזכאות לסייעת שניה בצהרון היא רק בצהרון ניצנים ולא בצהרון פרטי בגנים של גיל 3-4 מעל 30 ילדים

• הוסף לסימניות
1. בצהרון של 32 ילדים, כמה סייעות אמור להיות חוץ מהגננת? [כלומר תקציב עבור כמה סייעות].
סייעת אחת
2. האם נכון שהתקציב עבור סייעות בצהרונים, מגיע למי שמפעיל את הגנים בבוקר והוא מקבל תקציב עבורם גם לצהריים?
אם המפעיל של הבוקר מפעיל גם את הצהרונים אז הוא מקבל את התקציב
3. מה הסכום שאמורה לקבל סייעת בצהרון מבחינת התקציב שהמדינה משלמת?
בכל הארץ 37 ש"ח לשעה, בירושלים יש הסכם אחר.
4. האם זה המפעיל של הצהרון חייב להיות המפעיל של הגנים בבוקר? או שזה יכול להתחלק.
יכול להתחלק.

כל הנ"ל על צהרוני ניצנים, לגבי מפעילים אחרים אני לא יודעת.

כבר שנתיים נראה לי אין חלוקת תקציב לפי חוגים/יצירות וכו' המפעיל פשוט מקבל את כל התקציב ומחלק לפי ראות עיניו ;)
נקיון- אין תקציב נפרד, המוסד מתקצב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה