מבעד ל...

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשתף אתכם בהגשת פרויקט הגמר שלי:
הנושא היה "מבעד ל.."
והרעיון הכללי היה לצלם אובייקט מבעד למשהו, מבעד לעצמים קיימים, או שיזמתי את הדרך לתמונה.
המעניין בתמונות שדווקא דברים שאמורים 'להפריע' לתמונה, גרמו לה להיות מיוחדת יותר.
וזה בעצם מה שלמדתי בקורס, להתייחס לפרטים 'הקטנים', שעושים את התמונה...
גם בהגשה התייחסתי לאותם דברים בדיוק, תמונות שתלויות מבעד לשערים, תאורה מבעד לעמודים, נרות ריחניים ומנגינה נעימה, שייצרו את האווירה המיוחדת ע"מ שיוכלו ליהנות מהתמונות.
ואכן ההנאה היתה מושלמת! אוירה חגיגית וקסומה...

תודה מיוחדת!
למורה איציק קנטי, על לימוד מהנה ומחכים, על סבלנות רבה, וגם על עצה טובה ומועילה.
וכמובן לבית פרוג על הבית החם.

את הפרויקט המלא ניתן לראות בתיק העבודות שלי

• הוסף לסימניות
לא מבינה בצילום
והכל כל כך יפה

רק רציתי לשאול---
איך כתבת בפטריה???
(בגוף ההודעה כמובן)

• הוסף לסימניות
תודה!
עשיתי "העתק הדבק.."

• הוסף לסימניות
השניה ממש מיוחדת
הסתכלתי כמה שניות עד שקלטתי מה זה

• הוסף לסימניות
רעיונות וביצוע יפה!
עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
איזה תמונות מיוחדות!
מלאות אוירה ועושה טוב לראות אותן!

• הוסף לסימניות
בתיה, יפהפה,!

• הוסף לסימניות
השניה מדהימה ממש
אבל החמישית מה זה בדיוק?

עלי והצליחי, את מעולה!!

• הוסף לסימניות
תודה!
בפארק טדי יש שם כדור כזה שדומה לכדור העולם אם את מכירה
ועליו השתקפה הדמות של ביתי (ואני זו הכחולה ליד...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה ש;1509489:
תודה!
בפארק טדי יש שם כדור כזה שדומה לכדור העולם אם את מכירה
ועליו השתקפה הדמות של ביתי (ואני זו הכחולה ליד...)

זו תמונה מדהימה ומעניינת

• הוסף לסימניות
בתיה, זכיתי לראות גם את ההגשה שהיתה מיוחדת לא פחות מהתמונות...
והתמונות מקסימות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה