כללי מבעלי מחשב נייד

• הוסף לסימניות
אני לפני רכישת מחשב נייד ומתלבט בין 15.6 ל 17 אינצ'
האם ההבדל משמעותי?
אשמח לשמוע מאלה שמשתמשים ב15.6 אם הם מרוצים (מבחינת המסך כמובן)
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
גם אני עמדתי באותה התלבטות אבל אמרו לי המייבינים שמחשבים נידיים של 17 יש להם בלאי מאוד גבוה והם לא קומפקטים כמו 15.

אז הלכתי על מסך עם רזולציה גבוהה מאוד אבל 15.
ואני די מרוצה. מתרגלים להכל.
אם אתה עושה רב טקסט - אתה חייב מסך גדול מאוד כמה שיותר בשביל הבראיות נפש שלך.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?
מעדיף מציבור הגרפיקאים ולא רק ממעמדי תג

• הוסף לסימניות
סבבה
מתרגלים
אם קשה מחברים מסך

• הוסף לסימניות
ב״ה

אם הנייד הוא כגיבוי אז זה לא כל-כך נורא.. בהחלט מתרגלים. ולהכול (עיצוב, עימוד, וכו׳).. אבל אם לא נראה לי שמומלץ לחבר מסך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2174463:
לעבוד עם מסך נפרד

נכתב ע"י swsshira770;2175032:
ב״ה

אם הנייד הוא כגיבוי אז זה לא כל-כך נורא.. בהחלט מתרגלים. ולהכול (עיצוב, עימוד, וכו׳).. אבל אם לא נראה לי שמומלץ לחבר מסך..

לי יש נייד (חיה רעה) ואני לאחרונה חיברתי אותו למסך של 27 אניץ',וזה מומלץ למי שעדיין חייב נייד אבל חייב גם מסך גדול

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית עם מסך של 15.6 וזה לא נוח בכלל....
מסך בגודל 17 לא כל כך משמעותי לדעתי.
עדיף באמת לחבר מסך או מחשב נייח.

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך מבין את השאלה, ככל שהמסך יותר קטן יותר קשה לעבוד איתו כגרפיקאי, נקודה. ואני כגרפיקאי משתמש במסך 24 אינצ', ואם אני לא טועה, המרצה שלך הסביר בזמנו כמה חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, אז מה פה ה...? :)

• הוסף לסימניות
תלוי בעיקר בהרגל, אם לא התרגלת ליותר גדול מ 15.6, אני חושב שתסתדר

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים
עזרתם לי בהחלטה בהחלט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה