- הוסף לסימניות
הם לא יבינו מאיפה צנח עליהם החבר מועדון שלא גומר לקנות...למה חד פעמי???!!!
אם כבר להיות טובה אז עד הסוף----
הם לא יבינו מאיפה צנח עליהם החבר מועדון שלא גומר לקנות...למה חד פעמי???!!!
אם כבר להיות טובה אז עד הסוף----
א. הם לא מחזיקים ראש עד כדי כך...הם לא יבינו מאיפה צנח עליהם החבר מועדון שלא גומר לקנות...
כל הכבוד!!!!!סתתתאאאםםםםםםםםםם
בכיף
באישי
יש דברים שקופצים אוטומטי.קונים ברשת שלהם בכל יום אלפי + בנ"א כך שאין סיכוי שישימו לב
הלכת בקטנה.....ולגבי כמויות הקניות-נגיד שיש לך רביעייה
אם הייתה לי רבעיה היית יודעת
פשוט הייתי מגיעה אליך לצילומים
(משום מה אני רואה אותך אם רבעיות ושלישיות את לא מתבזבזת על בודדים???)
תראי
אני מצלמת את מי שמגיע אלי. מי שעולה לאתר זה האנשים הטובים שנתנו אישור פרסום. (את לא אומרת את השם שלנו, נכון?) יש גם מלא בודדים-תכנסי לתיקייה שלי.
אני מצלמת גם משפחות, חלאקה ומחנות של עמותות-לא הכל רואים פה.
תיכנסי לתיקיות ותראי.
זה רק לחברי מועדון?
אם כן, כמה עולה מועדון?
עכשיו אני רואה שכן אפשר להצטרף.. ללא תשלוםמועדון בקידישיק זה ללא תשלום, רק מילוי טופס קצר
בכל אופן לפני שנה לא גבו לי תשלום על זה
את יכולה לבוא לצלם גם כשאת רעה ובלי תאומיםתראי
את מצלמת מדהים וכו' משום הוא השם שלך נמצא לי בתיקיה של מזל תאומים
מה לעשות (שיהיו לי תאומות ברור רק בנות אני בעז"ה יבוא אלייך)
ואני, לא נותנת אישור פרסום גם בלי שם אני לא טובה ורות המניק הסכימה בלית ברירה
(אז אל תבני על הרביעיה שלי...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים