מבצעים בקניון!!!!

• הוסף לסימניות
על מבצע סוף העונה הם כתבו בפירוש בפיסבוק שלהם שזה כולל כפל מבצעים.

• הוסף לסימניות
בתור אחת שהחודש יש לי 30% הנחה.. דברתי עם שירות הלקוחות של פוקס, יש כפל מבצעים...

• הוסף לסימניות
לגבי יומהולדת בחודש "שחל בו" איך שאת קוראת לזה, הם ממש לא הסכימו לי לעשות זאת.
אלא רק לפי ת"ז! לדוג' רציתי לרשום את המועדון על שם הבן שלי שיש לו יומולדת בחודש משתלם, הם לא הסכימו, כי הוא מתחת גיל 18, ואין לו ת"ז. ואפילו על שם בעלי, רק להציג כל פעם את הת"ז שלו!!!

• הוסף לסימניות
מוזר...אני לפני שנתיים עשיתי את זה בלי שום בעיה...(רשמתי את תאריך הלידה של הבן שלי שנולד בחודש דצמבר)
כנראה הם עלו על זה ...

• הוסף לסימניות
רחליקה, זה מוזר - נכון שצריך להציג תעודת זהות לצורך מימוש ה-30% אבל אם זה על יום הולדת של אחד הילדים פשוט מראים את הספח ושהילד באמת נולד באותו החודש...
יודעת על הרבה שעושות את זה.
אולי סתם נפלת על מוכרת נודניקית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליקה;1464924:
לגבי יומהולדת בחודש "שחל בו" איך שאת קוראת לזה, הם ממש לא הסכימו לי לעשות זאת.
אלא רק לפי ת"ז! לדוג' רציתי לרשום את המועדון על שם הבן שלי שיש לו יומולדת בחודש משתלם, הם לא הסכימו, כי הוא מתחת גיל 18, ואין לו ת"ז. ואפילו על שם בעלי, רק להציג כל פעם את הת"ז שלו!!!
פשוט הולכים לחנות אחרת מהרשת שלהם ופותחים שם את המועדון

• הוסף לסימניות
בקידי שיק יש משהו?
יעל

• הוסף לסימניות
ב American Eagle
קונים ב 300 ומשלמים 150.

• הוסף לסימניות
לגבי היומולדת- אם אני לא טועה המוכרת עצמה הציעה לי לעשות את זה באחד החודשים החמים.
אבל אולי זה היה כשהחלפתי את הכרטיס מועדון מפוקס לכרטיס הרב- תכליתי שלהם ב'אמריקן איגל'

• הוסף לסימניות
תשמעו
קראתי באשכול הזה על 20-100 ש"ח על כל החנות בפוקס (לדבריהם 19.9-99)
אז הלכתי לשם הבוקר
חסר לי בגדים חמים לתינוק, סוג ספורטיבי ונוח לא אלגנט. חשבתי שאוכל לרווח כך את הכביסות הצפופות.
אבל הפוטרים הקטנטנים שם (הוא בן ארבעה חודשים!) עולים 30 ש"ח לחולצה. לא דיברנו עדיין על מכנס.
זה זול??? לא נשמע לי בכלל מציאה. יצאתי בידיים ריקות.
מקווה שישתפר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1465469:
תשמעו
קראתי באשכול הזה על 20-100 ש"ח על כל החנות בפוקס (לדבריהם 19.9-99)
אז הלכתי לשם הבוקר
חסר לי בגדים חמים לתינוק, סוג ספורטיבי ונוח לא אלגנט. חשבתי שאוכל לרווח כך את הכביסות הצפופות.
אבל הפוטרים הקטנטנים שם (הוא בן ארבעה חודשים!) עולים 30 ש"ח לחולצה. לא דיברנו עדיין על מכנס.
זה זול??? לא נשמע לי בכלל מציאה. יצאתי בידיים ריקות.
מקווה שישתפר.

ב - 21.12 מסתיים המבצע הזה, כנראה שאז יתחילו המבצעים השווים.

• הוסף לסימניות
לפוקס יש בד"כ אחרי זה 40%-70%
הבעיה שלא תמיד נשאר מידות...

• הוסף לסימניות
כן שמתי לב שזה עד ה21 לחודש.
וציינתי לעצמי שעד סוף דצמבר כנראה שעוד ימשיכו עם מבצע אחר.
תעדכנו. אני קבוע מצליחה לפספס.

• הוסף לסימניות
מענין...
שתי מוכרות עלו עלי והביעו את הדברים בצורה נחרצת מאד...
אולי אעשה עוד כרטיס מועדון, עם יומולדת בחודש יולי. (של אחד הילדים) שווה????

• הוסף לסימניות
כפל מבצעים בפוקס תלוי
אם המבצע לכלל האוכלוסיה - יש כפל מבצעים
אם המבצע רק לחברי מועדון - אין כפל מבצעים

הייתי היום בH&M במחלקת נשים
המון הנחות
סטנדים עם פריטים ב50-60-80 וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה