נכתב ע"י למען דעת;1166816:0548400485 יוסי
נכתב ע"י פרסומון;1166838:0548443508 מרדכי.
מטפל בהכל.
נכתב ע"י המקצוען;1166842:דיברתי איתו השנייה, והוא טוען שזה לא ללקוחות קיימים.
נכתב ע"י המקצוען;1166858:אני לקוח של סלקום, ואיזשהו נציג שאמר לי להתקשר ל*123 ולשגע להם ת'שכל, העניין הוא שאין לו כוח לשגע אף אחד.
אם יש מישהו שיודע על סוכן שעושה את זה בקלות, אודה לו מאוד.
תורה חסה על ממונם של ישראל.
נכתב ע"י shיפי;1167052:למה לשגע להם ת'שכל?
תגיד להם שאם הם לא מעבירים אותך לתכנית החדשה- אתה עובר לאורנג'.
תאמין לי שגם בלי לשגע אותם הם יעבירו אותך מיידית...
נכתב ע"י המקצוען;1167079:כן, זה ברור שזה מה שהכי פשוט לעשות..
אבל תאמיני לי שנתקלתי בעבר בנציג כ"כ עקשן שאפילו איום כזה לא עזר, והייתי צריך לסיים את השיחה ולהתקשר שוב, ולקוות ליפול על פקיד נורמלי.
נכתב ע"י shיפי;1167135:ננסה מחר ונראה...
נכתב ע"י גבריאל חיים;1167369:רק שימו לב הסוכנים לא רוצים להתעסק עם התוכניות האלו כנראה זה לא כ"כ משתלם להם....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים