מבצעים חמים בסלקום ואורנג'

• הוסף לסימניות
אני שנים בסלקום ולא מצליחה לעבור לתוכנית נורמלית כי כל התוכניות זה ללקוחות חדשים
מי שהצליח שיכתוב פרטים איך וכמה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;1167724:
אני שנים בסלקום ולא מצליחה לעבור לתוכנית נורמלית כי כל התוכניות זה ללקוחות חדשים

אז למה לא לעבור לחברה אחרת?

• הוסף לסימניות
המבצעים שלהם הם רק למניידים מחברה לחברה לכן אני כל שנה בחברה אחרת פעם בסלקום פעם באורנג' מה איכפת לי איזה חברה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1167871:
המבצעים שלהם הם רק למניידים מחברה לחברה לכן אני כל שנה בחברה אחרת פעם בסלקום פעם באורנג' מה איכפת לי איזה חברה?

צודקת ב90%, כי מעברים מחברה לחברה גורמים לך לנזקים על הסימים שאת קונה כל פעם מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1167871:

וכל שנה עולה 100 ₪ הסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1167940:
וכל שנה עולה 100 ₪ הסים?

כל סים עולה, לא כל שנה.
ובעניין המחיר, כל חברה לוקחת מחיר אחר, וזה משתנה כל הזמן.

• הוסף לסימניות
התנאים אצל גולן הרבה יותר משתלמים,
א. התוכנית אינה מוגבלת (לשנה וכד')
ב. שיחות ללא הגבלה גם ליעדים בחו"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קימל;1167957:
אז למה לא לעבור אליהם בעוד חצי שנה כשיגמר לי המבצע באורנג'?
ולמי שלא צריך חו"ל?
..

• הוסף לסימניות
מרגע שאתה חותם על התוכנית, אתה נשאר איתה. מי ערב שעוד חצי שנה גולן ימשיכו עם התוכנית הזו?
עוד מעלה שיש להם -הם לא מחייבים אותך לחייג לחו"ל;)

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה לשנות מסלול בסלקום והצליח?

• הוסף לסימניות
עולה 60 ש"ח לסים. 5 ש"ח לחודש וזה מתקזז עם התשלום של הסלול, הספקתי להיות באורנג' סלקום אורנג' וכעת סלקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קימל;1167957:

התוכנית כן מוגבלת לשנה.
אחרי שנה המחיר הוא 99.

• הוסף לסימניות
הסוכנים לא רק שלא שווה להם להתעסק עם לקוחות קיימים אלא הם גם לא יכולים!!! פשוטו כמשמעו.

סוכנים ומשווקים בנויים בשביל להביא לקוחות חדשים לחברה לא לטפל בלקוחות קיימים.
לגבי החלפת תוכנית באורנג לתוכנית החדשה של 49 ש"ח ללא הגבלה + 500 דק' לחו"ל אפשר להחליף בעלות של 39 ש"ח ח"פ.
בסלקום המבצע הוא 49 למשך ארבעה חודשים ראשונים לאחמ"כ 69 ש"ח ולאחר שנה 89 ש"ח.

לא עוזר היום שתאיימו על נציגי שרות שתעברו לחברה אחרת זה לא עובד כבר. מה שבסלקום עושים היום זה כשאתה שולח ניוד בחברה מתחרה הם מתקשרים מיד לשאול ונותנים לך תוכנית טובה וגם מזכים אותך בעלות סים ששילמת בחברה שהתניידת אליהם.

• הוסף לסימניות
דיברתי אתמול עם נציג סלקום שהתעקש שיש בכשרים תכנית אחת בלבד של כ80 שקל ללא הגבלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1168684:
דיברתי אתמול עם נציג סלקום שהתעקש שיש בכשרים תכנית אחת בלבד של כ80 שקל ללא הגבלה.

ואני דיברתי היום עם נציגה ואמרה לי שאין ולא תהיה תכנית ב49 שח ללא הגבלה!!!!
אמרתי לה שאני יודעת שיש והם נותנים את זה רק למניידים אליהם, התעקשה שלא קיים ומה שהיא יכו.לה להציע לי זה ב59 שח 2000 דקות לכל היעדים. אבל אני מפסידה זיכוי על המכשיר אז זה לא יוצא לי משתלם.

מישהו הצליח לעבור בסלקום לתכנית הזו עם קו קיים ולא בניוד? מישהו בניוד הצליח?

• הוסף לסימניות
לקו קיים היה רק שבוע שעבר בחמישי ושישי תוכנית ב49 ש"ח.
עכשיו יש רק ללקוחות חדשים ולמתניידים.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נציג והוא אמר שיש:
0548443508.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1166792:
אני בסלקום ב59 ש"ח לחודש 1200 דקו',
נראה לכם שהם יוזילו לי את המחיר ל49 ויתנו לי ללא הגבלה?
לפני שבועים עברתי לתוכנית של 2000 דקות ב-59 ש"ח.(אני בסלקום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1168823:
דיברתי עם נציג והוא אמר שיש:
0548443508.

מה אתה רוצה שאני יתקשר שוב וישמע ממנו שאין?
גם אז אמרת שהוא כל יכול, והתקשרתי והוא אמר לי חד משמעית-אני לא הכתובת!

הוא גם היה קצר רוח, מה שהבנתי מזה שהתקשרו אליו הרבה בשביל משהו שאין לו כל קשר אליו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה