אלי-אקספרס מבצעים מידע וקופונים יום הרווקים הסיני 2022 באלי-אקספרס!! ✨

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה הבעיה אצלי כל קופון שאני מנסה להכניס הוא כותב לי:
איננו מזהים את קוד המבצע הזה. נא לנסות שוב.
איך מכניסים קוד בצורה נכונה???

• הוסף לסימניות
שוב תודה גדולה אני עשיתי חלק ממה שאמרת וכבר חסכתי 7$ אלוף...
שאלה. הקופנים של 222 זה מוגבל פעם אחת או שאני יכול להשתמש שוב בהמשך לגבי מוצר אחר.[כי יש מוצר שאני מתלבט עליו השאלה עדיף לי שהם יהיו ביחד כי אז לא יהיה לי קופון שוב...?]@rabin
רשמי כל קופון מוגבל לפעם אחת.
ולכן אני מפרסם עוד סוגי קופונים למי שכבר השתמש בהכל...

אבל לפעמים מתחדש הקופון ב9 בבוקר וניתן לנסות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו תודה רבה ממש!
ניסיתי המון פעמים לפני זה עם להעתיק ולא הצלחתי
עכשיו הקלדתי והצלחתי...

• הוסף לסימניות
איך אני יודעת אם זה אותו מוכר?

מופיע בכלמוצר מאיזה חנות, וכן בעגלת קניות.
1667488756632.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה לא מוריד לי את הסכום שכתוב?
1667673319563.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחרי שאישרתי את האשראי השתנה.
תודה!

• הוסף לסימניות
שאלה לי, ההנחות הן באמת הנחות או שלפני חודש נגיד הם התחילו להעלות בהדרגה את המחירים ועכשיו הם רק מורידים למחיר המקורי?

• הוסף לסימניות
גמני לא מצליחה להשתמש בקופון של 222
1667677219340.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלה לי, ההנחות הן באמת הנחות או שלפני חודש נגיד הם התחילו להעלות בהדרגה את המחירים ועכשיו הם רק מורידים למחיר המקורי?
יש ויש..
יש אתרים שניתן לבדוק זאת כגון זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה