אלי-אקספרס מבצעים מידע וקופונים יום הרווקים הסיני 2022 באלי-אקספרס!! ✨

מצב
הנושא נעול.
יש קופון זמין ל30$ ?
(ראיתי רק על 25$, 45$ ומעלה)

נראה שהקופון לא נקלט או אפי' הוריד קופון אחר.
תפתחו את הפירוט של המבצעים, שנוכל לראות על מה מדובר.
כבר ביצעתי את ההזמנה

אבל עשיתי עוד פעם את אותה קניה כאילו אני הולך לקנות אותם וגם שם יש ההפרש הנ"ל

ישנו הפרש קטן של כמה גרושים בין האמיתי לניסיון השני מפני שהיה לי מטבעות וזה הוריד לי כמה שקלים

Screenshot of בבקשה אשרו את ההזמנה שלכם - AliExpress (4).jpg

Screenshot of בבקשה אשרו את ההזמנה שלכם - AliExpress (5).jpg

כבר ביצעתי את ההזמנה

אבל עשיתי עוד פעם את אותה קניה כאילו אני הולך לקנות אותם וגם שם יש ההפרש הנ"ל

ישנו הפרש קטן של כמה גרושים בין האמיתי לניסיון השני מפני שהיה לי מטבעות וזה הוריד לי כמה שקלים

צפה בקובץ המצורף 1242753

צפה בקובץ המצורף 1242754
א. בין שתי התמונות יש הבדל בקנו וחסכו.
ב1 השתמשתם ב10$ ובשני ב-5$ זה חלק ממההפרש.

ב. בתשלום בשקל אלי אקספרס גובים עמלה פריטה לדולר.

עד 9:59
Screenshot_20221113-092546~2.png

האם ניתן להכניס את הקופון אחרי שביצעתי כבר עכשיו תשלום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה