אני מעדיפה לא בגדים רובן לא ילד ראשון...נכתב ע"י nc;1300964:50-70 לכל מתנה? יש סופעונה בפוקס, אפשר לקנות שם בגד חמוד לתינוק בתקציב הזה.
נכתב ע"י דינה די;1301019:אני מעדיפה לא בגדים רובן לא ילד ראשון...
נכתב ע"י דינה די;1301019:אני מעדיפה לא בגדים רובן לא ילד ראשון...
גם ללין זה לא הסגנון (לחלק מהן)
נכתב ע"י תובנה;1301060:צפה בקובץ המצורף 199521משחקים לילדים?
קניתי באי המטמון משחק חשיבה יפה יפה "פשוט גאוני" מתאים לגלאי 4-8 בערך ועלה במבצע 40 שח
נכתב ע"י hila;1301053:שבוע הספר...
מנסיוני אין כמו ספר מנוילן!!
אני קיבלתי ללידה ומאז כל מישהי שבאמת יקרה לליבי אני קונה
מומלץ! תמיד זוכרים ונהנים
הילדים שלי +5-6-7 נהנים מזהנכתב ע"י שולה;1301067:מכירה את המשחק, לדעתי מטופש...
לא שווה אפילו את ה40 שקלים![]()
נכתב ע"י דינה די;1301073:אם היה ב-50 שקל.... אולי לאלה שרצתי ב-70 אם אמצא
(מדובר על: שכנה, חברה, 2 בנות דודות, ועוד כאלה שלא נעים להביא יותר מידי פעם קניתי בד"ר בייבי 1+1 כל מיני משחקים לעגלה של פלייגרו וכאלה זה היה מאד משתלם)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים