WordPress מבצעי בלאק פריידי לבוני אתרים 2024

• הוסף לסימניות
40% הנחה על wp rocket להאצת אתרים
ממליצה מאוד מניסיון אישי. עוזר מאוד גם לאתרים כבדים במיוחד.

80% הנחה על אחסון בfastcomet
מאחסנת שם בעצמי, אחסון חזק בכלום מחיר

ברגע שיעלו עוד מבצעים - אעדכן כאן בעזרת ד' (שמה פה רק מוצרים שאני מכירה ומשתמשת בהם)

יש גם מבצעים גדולים על הקורסים שלי, אפשר להסתכל באתר האלופות

• הוסף לסימניות
40% הנחה על wp rocket להאצת אתרים
ממליצה מאוד מניסיון אישי. עוזר מאוד גם לאתרים כבדים במיוחד.

80% הנחה על אחסון בfastcomet
מאחסנת שם בעצמי, אחסון חזק בכלום מחיר

ברגע שיעלו עוד מבצעים - אעדכן כאן בעזרת ד' (שמה פה רק מוצרים שאני מכירה ומשתמשת בהם)

יש גם מבצעים גדולים על הקורסים שלי, אפשר להסתכל באתר האלופות
עכשיו 85% הנחה בfastcomet
הכי זול שיכול להיות
שירות מעולה!

• הוסף לסימניות
40% הנחה על תוספים בחנות התוספים הרשמית של ווקומרס
המבצע מסתיים בעוד יומיים

• הוסף לסימניות
50% הנחה על התוכניות השנתיות של תוסף חוסם הספאם - Akismet

• הוסף לסימניות
עד 70% הנחה על תוסף האבטחה - Jetpack
המבצע בתוקף עד 8/12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה