דובדבן אדום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לא חושבת שמלכתחילה הם מיועדים למבוגרים, אם כי יש מבוגרים שיוכלו להנות מאוד. תלוי בסגנון של הקורא.אני בעיקר שואל למבוגר ולא לילדים
מ. ארבל מיועד למבוגרים.
לא חושבת שמלכתחילה הם מיועדים למבוגרים, אם כי יש מבוגרים שיוכלו להנות מאוד. תלוי בסגנון של הקורא.אני בעיקר שואל למבוגר ולא לילדים
מה זה אומר 'סגנון של הקורא' ?תלוי בסגנון של הקורא.
חוי בר וכדו'אני אוהב אקשן, פעולה, מרגלים סגנון חיים גרינבוים כמו הצוואה תיק מקסיקו טביעת אצבע וכדו'
לא מכירה חוי בר.מה זה אומר 'סגנון של הקורא' ?
אני אוהב סגנון יונה ספיר 'מרגל להשכרה', חיים גרינבוים
חוי בר וכדו'
זה בסגנון ?
לא כמו מיה קינן רגש וכו'
הספרים האלה שהזכרתי הם הספרים שקראתי לאחרונה, אבל נראה לי קראתי בילדות שמואל ארגמן אבל זה היה ממש מזמן ואני לא יודע או לא זוכר איך זה היום, וגם אני לא מכיר את הסגנון לנוערלא מכירה חוי בר.
חיים גרינבוים זה באמת מתח משובח.
חושבת ש-מ. ארבל יעמוד בקריטריונים. [אם כי כל אחד עם סגנון משלו]
שמואל ארגמן זה מתח, אבל בסגנון אחר מ"מרגל להשכרה". העלילות פחות סבוכות וגם הספרים בד"כ קצרים יותר.
אני לא הייתי שמה את מרגל להשכרה וחיים גרינבוים באותה קטגוריה, כי זה סגנונות מתח שונים.
בקיצור, נשמע ששמואל ארגמן זה פחות סגנון המתח שאתה מחפש.. מ. ארבל מומלץ מאוד.
אבל לדעתי כדאי פשוט לשאול מהספריה ולראות בעצמך אם זה הסגנון שלך או לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים