מבצע מבצעי פוקס- מועדון DREAM CARD - מתעדכן

האמת שלא הבנתי
האם המועדון של שילב זה מועדון מיוחד או שהוא אותו דרים כארד הכללי של פוקס?

פוקס בחנויות (ביגוד)
מה המבצעים היום?

יש אפשרות מבצעי החנות + הנחת יומולדת VIP + הנחת מועדון 'שלך'?

מה אומר שם המבצע?
בד"כ זה Black Friday, לא?

אשמח אם מישהו יודע בודאות לגבי שילב
כרגע נכנסתי לאתר ויש שם הנחות על עגלות 20%
אם אני משלמת בכרטיס אשראי vip ויש לי הנחת יום הולדת החודש
אני אמורה לקבל עוד 30%?
כי הגעתי לסוף ואני לא יודעת אם להכניס כרטיס אשראי, איך אדע אם אקבל עוד 30% הנחה?
אני אמורה לקבל איזה קופון?

אני אמורה לקבל עוד 30%?
כי הגעתי לסוף ואני לא יודעת אם להכניס כרטיס אשראי, איך אדע אם אקבל עוד 30% הנחה?
ממה שנאמר לי בשרות לקוחות
אי אפשר לממש את הטבת יום ההולדת באתר
אלא רק בחנויות עצמן

אני אמורה לקבל עוד 30%?
יש צאט באתר שילב
תשאלי נציג

האם ההנחת יומולדת 30 אחוז בשילב ב DREAM CARD VIP מוגבלת לסכום רכישה מקסימלי?

שילב כלולה בDREAM CARD?
פעם ראשונה שאני שומעת...
שווה לקנות שם עגלת בוגבו עכשיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה