מבצע מבצעי פוקס- מועדון DREAM CARD - מתעדכן

מבצעי VIP כרטיס אשראי
1624265308905.png

מבצעי דרים כארד מועדון רגיל

1624265550732.png

1624265503577.png

עשיתי עכשיו כרטיס חדש
האם אוכל לנצל את ההטבה שלו של 200 ש"ח בשילב?
ויחד עם זה לקבל גם 30% הנחת יום הולדת?
ז"א, אני קונה פריט ב-700 ש"ח, פחות 30% =490
ואח"כ עוד תהיה לי את ההנחה של ה-200 ש"ח

עשיתי עכשיו כרטיס חדש
האם אוכל לנצל את ההטבה שלו של 200 ש"ח בשילב?
ויחד עם זה לקבל גם 30% הנחת יום הולדת?
ז"א, אני קונה פריט ב-700 ש"ח, פחות 30% =490
ואח"כ עוד תהיה לי את ההנחה של ה-200 ש"ח
כן. אני עשיתי זאת

אני מחפשת בעיקר הטבות של דרים כארד (מכיון שיש לי נטפרי אני לא תמיד יכולה לרראות)
@לאי ללי סורי שאני תמיד חופרת לך ולעוד אחת תוכלי בבקשה להעלות אם יש הטבות לVIP?
תודה רבה

אפשר לנצל את ההנחות גם באתר לחברי דרים קארד ללא vip?

@לאי ללי
@shira bira
נראה לי שעניתן לי על משהו כזה פעם
איך אני מתחברת באתר לדרימכארד, אם אין לי SMS ואין לי מושג מה המספר חבר?
בשרות לקוחות עונים עד שבע בערב

מישהו יודע איך מוסיפים את הילדים למועדון פוקס
כדי לקבל הטבת יום הולדת?
אפשר לעשות את זה בחנות?

מישהו יודע איך מוסיפים את הילדים למועדון פוקס
כדי לקבל הטבת יום הולדת?
אפשר לעשות את זה בחנות?
מה זה אומר להוסיף ילדים למועדון?
יהיו לי הנחות בחודש של היומולדת שלהם?

• תודה
Reactions: msl

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה